OOTD 14/10/2014 - Ensimmäiset asukuvat

Eilen oli vuorossa omalta osaltani kauden kotiavaus jääkiekon parissa, kun Blues kohtasi Rauman Lukon kauden neljännessä kotiottelussaan. Kausihan on jo hyvin aluillaan, mutta Espoossa otteluohjelma on ollut kovin vieraspelipainotteinen. 11:sta ensimmäisestä pelistä vain 3 pelattiin kotona ja 8 vieraissa. Voittojen saldo on edelleen eilisen jälkeen 5, joista kaikki kotipelit on voitettu, mutta Blues on onnistunut voittamaan vain yhden pelin vieraissa, kaikki muut on siis hävitty eikä säälipisteitäkään ole tullut mukaan. Tästä kiitoksena sarjataulukon toiseksi viimeinen sija. 

Eilen kuitenkin pelissä oli tärkeä teema, nimittäin Blueskin oli näyttävästi mukana Roosa nauha-keräyksessä. Ottelussa oli myynnissä Minna Parikan suunnittelemia nauhoja ja minäkin kävin sellaisen ostamassa, vaikka en siitä tykkääkään, sillä Minna Parikka on aivan liian yliarvostettu. Katsojia oli myös kannustettu pukeutumaan vaaleanpunaiseen, jonka minäkin tein. 

bild+1 (1)
Collari Gina Tricot / Housut Zara
bild+2 (2)
Laukku Gina Tricot / kumisaappaat Ted Baker

bild+3 (2)-002

bild+5-001

Kynsissä oli myös tietysti Lumenen Roosa nauha-kynsilakkaa ja muuten vaaleanpunaiseen asuun väriä toi tietysti Bluesin sininen kannatushuivi. 

Matsi itsessään oli pitkästä aikaa hyvinkin viihdyttävä ja tunnelma oli hallilla tiistaiksi melko hyvä. Katsojia kuitenkin oli melko vähän, vain 3322 katsojaa, mutta ehkä sijoituksen parantuessa katsojamäärätkin nousevat. Espoossa nähtiin eilen 11 maalin ilta, kun ottelu päättyi 6-5 Bluesille rankkareilla. Ottelun ratkaisi kapteeni Kim Hirschovits. 

Tällä kertaa asukuvien ottajina toimi äiti, jolle saikin huudella melko tiuhaan ohjeita kun rajaukset eivät menneet niinkuin halusin tai kuvakulma oli väärä. Sanoinkin isäpuolelleni,  joka on ottanut (tai siis on joutunut ottamaan) asukuvia blogiini, että opettaa äidillekin tämän homman jujun. 

Mites teillä, kuka teidän asukuvat yleensä ottaa? :)

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives