Phone Pics

Kaivelin iPhoneni kuvakansiota aikani kuluksi ja sieltähän löytyi paljon sellaisia kuvia, jotka olin alunperin ajatellut liittää johonkin postaukseen, mutta kaikki kuvat olivat sitten jääneet roikkumaan ilman sen kummempaa tarinaa. En ole aiemmin toteuttanut näitä kännykuva-postauksia, joten tässä sitten satunnaisia kuvia pitkänkin ajan takaa. 

PicMonkey Collage2

1. Maailman typerin kuvauksen aihe, nimittäin Starbucks-kahvi. Tästä otin kuvan siksi, että ensinnäkin tästä kahvista tulee mieleen joulu ♥ ja onhan tuo ihan sairaan hyvääkin // 2. Sykemittarin lukemat parin viikon takaisesta Megazonen jäsenillasta // 3. Bikinichallengen yhteistreeneistä Tampereelta Satu Kalmin ja Jutta Gustafsbergin kanssa // 4. Vanhoissa lenkkimaisemissa Tampereen Ratinanrannassa 

PicMonkey Collage1

1. Lintsin valokarnevaalit ja Kehrä. Kylmästä säästä huolimatta oli ihana käydä vielä pyörimässä laitteissa ja etenkin Kehrässä, johon uskaltauduin ensimmäistä kertaa vasta tänä kesänä // 2. Gant Homen Showroomilta ihania torkkupeittoja ♥ // 3. ja 4. Blues-Sport-jääkiekko-ottelusta, matsi oli niin puuduttavaa katsottavaa, että heinäkuusta kestänyt alkoholilakko katkesi viinilasilliseen. 

PicMonkey Collage

1. Kokeilin värjätä latvat kirkkaan pinkeiksi BIozellin Colormaskilla. Väri tarttui hyvin, mutta haalistui jo ensimmäisen pesun jälkeen. // 2. Tangle Teezerin uuden föönausharjan lanseeraustilaisuudesta on vielä tulossa lisää kuvia, kyseessä aivan erilainen harja kuin nämä aiemmat. // 3. Tankotanssimassa jälleen kerran. // 4. Kävimme pitkästä aikaa myös keilaamassa ja onnistuin jopa voittamaan yhden pelin. Keilausennätykseni on muuten 172 pistettä. 

Nyt kun kello lähentelee taas puoltapäivää, on aika lopettaa koneella hengailu mm. blogien parissa ja on aika avata Battery ja ryhtyä kirjoittamaan opinnäytetyötä. Eilen koin pitkästä aikaa suorastaan huuman opparin kirjoittamiseen, mutta huuma katkesi siihen, että täytyi lähteä töihin. Arvatkaa vaan saanko tänään enää kiinni siitä samasta fiiliksestä sitten, todennäköisesti en. Illalla vuorossa on myös töitä Fressin puolella, kun pari asiakasta pääsee treenaamaan kanssani. 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives