Ensimmäinen vlog: Miten levittää kosteusvoide kasvoille?Tein videon alunperin L'Orealin Skin Perfection Challengeen, mutta laitetaampa se nyt kauhistuttamaan teidän päivää tännekin. Kyseessä oli tosiaan ensimmäinen kerta kun mitään videota tein, mutta se olikin yllättävän helppoa ja jopa onnistuin kuulostamaan omaan korvaan suht järkevältä, vaikka oman äänen kuunteleminen videolta onkin kamalaa. Kertokaahan toki mitä mieltä olitte tästä videosta ja pitäisikö näitä joskus tehdä lisää? Mitään vlogia en ole aloittamassa, mutta kieltämättä videon tekeminen oli aika virkistävä kokemus :)
 1. Moikka! Ihanan blogin oot aikaan saanut! Rakastan tätä ulkoasua, se on ihanan raikas ja hempeä yhtäaikaa, ainoa, mikä häiritsee, on tuo hiiri, joka on mukautettu vaaleanpunaiseksi, mutta se on vain mielipideasia ja ihan oma ongelmani, älä turhaan mun takia muuta :D Tykkään blogissasi myös postauksien monipuolisuudesta, isoista, laadukkaista kuvista, ja siitä, että postaat usein, ja postaukset ovat myös laadukkaita :) Kokonaisuudessaan tosi kiva blogi, tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi hiiri on itseasiassa peruja vanhasta blogista, kun kopsasin CSS suoraan sieltä, mutta oikeastaan tykkään tästä täälläkin vaikka on vähän väärän värinen periaatteessa. Iso kiitos kommenteista ja tsempistä! :)

   Poista
 2. Mulla ei ikinä onnistuis videon tekeminen ilman editointia, jäädyn koko ajan tai sönkötän jotain ihan omituista. :D Eli siis hyvä suoritus! Oli ehkä liian keltainen video ja toista poskea rasvattaessa peili meni eteen, mutta videon "sanoma" tuli kuitenkin perille. :) Kyllä mää ainakin katsoisin lisääkin sun videoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh huomasin itsekin että nyt meni kuvakulmat ketuiks, mutta kun video tuntui sujuvan muuten hyvin niin en viittinyt ottaa uusiks tai muokata :D Ihmettelin kyllä miten luonnollisesti ja epäoudosti koko tilanne sujui kun ei ole toi kameralle tai kameran edessä puhuminen niin tuttua puuhaa. Täytynee joskus tehdä videoita lisääkin, tää oli vain näytteenä tänne laitettu :D Skin perfection haasteeseen taidan tehdä näitä lisääkin, eli sieltä voi niitä ainakin kurkkia :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives