I love me-messut

Vierailin sunnuntaina I love me-messuilla ystävieni Suvin ja Annan kanssa ja aikaa saimmekin kulutettua messuilla monta tuntia. Itse viihdyin messuilla nelisen tuntia ja sinä aikana ehdimme käydä ainoastaan kosmetiikka- sekä urheilu/hyvinvointipuolen lävitse. Kyseessä oli ensimmäinen kerta kyseisillä messuilla, muttei taatusti viimeinen. 

Olen kyllä ylpeä itsestäni, sillä onnistuin pääsemään messuilta ulos kuluttamatta lainkaan rahaa. Muiden blogeista olen lueskellut tämän olleen kovin harvinaista, vaikka olisihan messuilla ollut vaikka mitä mukavaa kotiinviemistä. Kuitenkin, nyt on syytä säästää hieman rahaa välillä ja olla ostamatta turhuuksia. 

Mitäs kaikkea messuilla sitten oli? 

IMG_0701

Tangle teezerin Invisibobble-seinä oli kieltämättä vaikuttava. Itse omistan bobbleja monessa eri värissä, mm. kuvassa näkyviä sinisiä ja liiloja. Lisäksi kotoa löytyy vielä tummansinisiä, pinkkejä sekä läpinäkyviä. Puhelinlankaponnareista tykkään kyllä enemmän Glitterin versioista, sillä näillä esimerkiksi ponnarit "putoavat" melko helposti alaspäin kun taas Glitterin versioilla tukka pysyy tiukemmin kiinni eikä ponnari valahda niskaan.

IMG_0704

IMG_0705

Treenivaatepuolella ihastelin Lorna Janen ihanan värikkäitä treenivaatteita, mutta hinta näissä on itselleni liian korkea. Suvi puolestaan löysi Shockabsorberin pisteeltä itselleen uudet urheiluliivit ja hyvät löysikin vieläpä melko edullisesti. Palvelu oli myös huippuluokkaa, sillä myyjä meni Suvin kanssa sovituskoppiin asti mittailemaan ja auttamaan liivien sovituksessa, joten turhat ujostelut oli hyvä jättää sikseen. Näinhän ne urheiluliivit oikeasti pitäisikin ostaa siinä missä rintsikoidenkin, sillä monesti huomaamattaan tulee ostettua väärää kokoa sokeasti. 

IMG_0709

IMG_0710

Messuilla oli tarjolla myös monenlaisia koruja sekä kosmetiikkajuttuja. Eniten jäin miettimään näitä uusia napakoruja, mutta päädyin lopulta vain katseluun, sillä hankin Tampereella ollessani jo uuden napakorun. Rakastan yli kaiken roikkuvia napakoruja ja nämä perhosen malliset olivat ehdottomasti eniten mieleeni. 

IMG_0711
Messuasua
Sain messuiltani mukaan Biozellin ja Puhdistamon tuotekassit, joiden sisällön esittelen myöhemmin. Saimme kaikki tytöt Biozelliltä kokeiluun Color maskit ja valitsin itselleni Rasberryn, eli jotain pinkkiä on luvassa. Suvi valitsi puolestaan mustan ja Anna ruskean maskin. 

IMG_0712

Anna päätyin ostamaan tältä pisteeltä muutaman luomivärin (nimeä en muista), mutta kyseessä oli teatterimaskissakin käytettäviä luomivärejä eli vähän parempaa tavaraa. Anna valitsi kyllä mukaansa sellaisia värejä, joita olisin itsekin kelpuuttanut käyttöön eli vaalean ruskeaa sekä nudea. 

IMG_0713

IMG_0714

Fashionstoren pisteellä oli paljon kaikkea ihanaa ja kiiltävää ja kelloja katseltiin pitkin messuja. Huomasimme, että kaikki tykkäsimme hieman isoimmista kelloista ja Guessin kellot olivatkin kaikista lähimpänä omaa makuani, sillä tykkään isoista ja koristeellisista kelloista etenkin rose-kultaisina. 

IMG_0716

IMG_0717

IMG_0718

IMG_0722

Viimeisimpänä kohdallemme osui hääpuvut, jotka eivät kylläkään olleet meille ajankohtaisia juttuja. Tietysti pukuja oli kiva ihastella ja omaksi suosikikseni nousi näistä toiseksi viimeinen, sillä haluaisin joskus pukuuni mahdollisimman ison helman. Yläosa voisi olla hieman yksinkertaisempi, mutta alaosa oli liki täydellinen. Anna taasen piti alimmassa kuvassa olevasta puvusta. 

Muotipuoli jäi itseltäni kokonaan väliin, mutta Suvin sanojen mukaan en menettänyt juuri mitään. Halusinkin pääasiassa kiertää urheilu- sekä hyvinvointipuolen ja vierailimme tietysti niin Elixian kuin Fressinkin pisteillä. Harmikseni missasin TFW Helsingin pisteen. Luennoilla emme käyneet ollenkaan, mutta kävimme laitattamassa kulmat kuntoon Suomen Kosmetologikoulun pisteellä edulliseen 5 euron hintaan. 

Seuraavat messut omalla kohdallani ovat tietysti Digiexpot, joilla onkin tullut käytyä viime vuosina joka kerta. Siellä messuilla on luvassa sopivissa määrin eSportsia sekä uutta tekniikkaa. Kyseisille messuille kaverikseni on lupautunut Suvi, joka haluaa varmasti käydä tarkistamassa myös Skiexpon. 

Kävittekö te messuilla ja mitä tykkäsitte? Mitä teille tarttui mukaan kotiinviemisiksi? :)
  1. Mä en tänä vuonna tajunnut/muistanut mennä noille messuille, mutta ensi vuonna varmasti menen! Vaikka jalka olisi poikki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mee ihmeessä, nää oli ihanat! Harmi kun itellä loppu aika ihan täysin kesken :(

      Poista

Designed by FlexyCreatives