Vapautus kahden blogin loukusta

Hei kaikille! Olen nyt tässä syksyn edetessä tuskaillut entistä enemmän kahden blogin loukussa ja päätin vihdoin, että nyt on aika joko lopettaa toisen pitäminen tai sitten yhdistää blogit. Koska en halua lopettaa kirjoittamista varsinaisesti kummastakaan aiheesta, päädyin yhdistämiseen. Tiedän, että aikaisemmilla blogeillani on ollut hieman eri lukijakunta, sillä I wait for no manin puolella on keskitytty pääosin muuhun elämään ja tyyli- sekä sisustusjuttuihin kun taas Fashionable Fitness Friends on ollut vain treenijuttuihin keskittynyt blogi. Molemmat vanhat blogini jäävät luettavaksi enkä aio niitä sulkea ja uudet postauksetkin voin näihin blogeihin toki kopioida, mutta uusi sisältö ilmestyy siis käytännössä tänne ja sekaisin molemmista aiheista. Tein blogiini 2 erilaista välilehteä, josta voit suoraan lukea esimerkiksi vain treeniaiheisia postauksia. Nämä postaukset löytyvät Fitness-välilehden alta kun vastaavasti muut jutut löytyvät Fun & Fashion-välilehden alta. Käytännössä voit hypätä etusivulta suoraan esimerkiksi treeniblogini puolelle, jolloin voit välttää muista aiheista julkaisdut postaukset.

Kuka minä sitten olen?

Blogin takana on 26-vuotias tyttö, joka on sekoitus naisellisuutta, nörtteyttä sekä urheilullisuutta. Elämässäni harrastukset ovat osittain yhdistyneet työksi, sillä työskentelen Personal Trainerina sekä myös vielä toistaiseksi kaupan tätinä. Tänään muuten tuleekin kaupan täteilyä jo 10 vuotta täyteen, lienee siis syytä juhlia! Koulutukseltani olen opinnäytetyötä vaille valmis it-tradenomi ja oppari onkin työn alla. Kyllä se valmistuu hitaasti sekä varmasti.

IMG_0560

Vapaa-aikani kuluu pääosin salin puolella sekä tietokoneella tulee pelailtua melko paljon. Tällä hetkellä pelaaminen on pannassa, sillä World of Warcraftin pelaaminen ei jatku, ennenkuin opparissa on 10 sivua tekstiä. Aiemmin pelasin ainoastaan Counter Strikeä, mutta myöhemmin siirryin mieheni yllyttämänä tosiaan wowin pariin. Mikäli en olisi päätynyt raidiporukkaan, tuskin pelaaminen olisi jatkunut, sillä pelaamisen sosiaalisuus on aina ollut itselle se suurin syy pelata ylipäänsä. Vaikka monet näkevätkin asian niin että istuskelen yksin kotona koneella, en kuitenkaan ole ikinä yksin, sillä raidillakin meitä on 25 tyyppiä samaan aikaan Mumblessa, joten melko suuri kaveriporukkahan siinä on kasassa. Ketään ei vain fyysisesti sillä hetkellä näe.

Wowia olen pelaillut nyt hieman yli pari vuotta ja tällä hetkellä viimeisin lisäosa on viimeistä pomoa myöten käyty heroicina lävitse. Mainina pelaan hunteria (paras classi) sekä alttina Paladin, munkki, sekä warrior-tankkia. Aiemmin raidasin ruotsalaisessa killassa, mutta kesän tauon myötä siirryin taas suomalaiseen kiltaan. Pelaamisesta on tosiaan ollut sekin hyöty, että ruotsin kielen taitoni on vahvistunut entisestään ja nyt pystyn tosiaan wowaaaman ruotsiksi. Wowiservereillä tuli myös todettua maailman olevan pieni paikka, sillä ruotsalaiset kaverini sattuivat pelaamaan samalla serverillä ja monesti olimme pönöttäneet vierekkäin tietämättä että hei, tuossahan irl-kaverini hengailee.

image

Kuntosali eli toinen kotini. Täältä minut löytää n. 5 kertaa viikosta treenaamassa sekä tietysti myös työn puolesta. Salilla käymisen aloitin marraskuussa 2012 ja sille tielle olen jäänyt ihan täysin. Ensiksi en ollut niin innostunut painojen nostelusta, mutta sittemmin hankittuani Personal Trainerin TRX-narut ja pumppipampit jäivät ja jaloin nostelemaan rautaa. Kroppani on saanut todella paljon lihasmassaa sekä juuri läpikäydyn FitFarmin Bikinichallengen ansiosta rasvavarannotkin ovat sulaneet pois. Aiemmin kun penkkipunnerrus ja maastaveto lähinnä pelotti, nyt penkistä nousee 45 kg sekä maasta 80kg x 8.

Koska olen nykyään täysin treenihullu, päätin myös itse kouluttautua Personal Traineriksi ja kyllä vain tähän tilaisuuteen kannatti tarttua. Olen vasta pari viikkoa ehtinyt tehdä näitä uusia hommia, mutta kyllä tämä on sitä mitä haluan ainakin hyvän tovin tehdä. Vaikka en tekisikään PT:n hommia loppuelämääni, koulutuksesta on hyötyä ennenkaikkea itselleni. Kauas ovat jääneet ne ajat kun painoin 75 kiloa enkä ollut kiinnostunut omasta hyvinvoinnistani.

IMG_0563

Blogissani tullaan jatkossa varmasti käsittelemään sisustusta, sillä näin syksyisin ainakin omalla kohdallani sisustus-sekä pesänrakennusviettini on suurimmillaan. Kotona oleilu onkin ihanaa vastapainoa rankalle kahden työn sävyttämälle arjelle ja kodin onkin oltava se paikka rauhoittumiselle.

IMG_0557

Näillä sanoilla avaankin blogin ja voisinkin pistää myös pienen arvonnan pystyyn kunhan toivottavasti edes muutama lukija eksyy tämänkin blogin puolelle. Tervetuloa ja kertokaahan toki mitä mieltä olette yhdistymisestä! :)
 1. Hei hyvä idea tää yhdistäminen. Miksei samassa blogissa voi olla treenijuttuja sekä elämän muitakin iloja. Mä itekkin pidän treeni/hyvinvoiniblogia, mutta monesti sinne pääse myös mun omia höpinöitä mun arjesta. Välillä sekaan mahtuu muoti juttujakin :D Miksi siis blogi tarviii vetää vain yhteen kategoiriaan? Musta tää yhdistäminen oli tosi hyvä juttu! :) Ja hei jos kiinnostaa, mun blogin osoite on:
  www.do-what-you-really-love.blogspot.com

  Ja hei hyvää syksyä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperinhän meitä oli treeniblogia pitämässä kaksi, mutta lopulta yksin ollessa se kävi vähän raskaaksi niin siitä syystä alunperin blogeja oli sitten kaksi :) Nyt tosiaan kumpikaan ei tuntunut siltä, että toisenkin jutut olisivat voineet livahtaa mukaan toiseen, joten lopputulos oli sitten tämä.

   Käyn ehottomasti tsekkaamassa sunkin blogin, sillä aihe kiinnostaa ja blogeista saakin usein irti parhaat vinkit :) Hyvää syksyä myös sinulle ja kiitos ensimmäisestä kommentista!

   Poista
 2. En ole ikinä törmännyt vanhoihin blogeihisi, mutta tämän postauksen perusteella kuulostaa todella mielenkiintoiselta. :) Jään seurailemaan uusia postauksiasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nyt kun tosiaan kahden blogin loukku ja ahdistus helpottaa, postauksia tulee varmasti tänne tasaiseen tahtiin :)

   Poista
 3. Minäkään en koskaan aiemmin ollut törmännyt blogiisi, nyt vasta kun perustit tämän uuden. :) Mutta huvittavinta tässä on se, että opiskelen itsekin tietojenkäsittelyä, minulla on oppari kesken (valmistuu tänä vuonna), olen pelannut wowia 6v (aloitan taas kun oppari valmistuu ja lisäri tulee!), asun Espoossa ja olen kiinnostunut terveellisistä elämäntavoista, saleilusta yms. olin myös mukana BC:ssä kesällä :DDD Ihan kuin siis lukisin omaa elämääni täältä blogista! ;) Meillä on vaan uskomattoman paljon samaa, joka on mielenkiintoinen yhteensattuma :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kyllä jo sattumaa ihan liiaksi melkeen :D Onneks sentään oot pelannu wowia kauemmin kun minä, mutta tavotteet oli saada oppari valmiiks just ennen lisäriä kun sit taas tietää mihin ainaki illat kuluu. Mua kiinnostais tietää enemmän sun wowailuista ja miten BC sujui?

   Poista
  2. Juu aika samiksia ollaan :D Teen nyt tähän tälläsen koostevastauksen sulle kummastakin.
   Nyt oon pitänyt melkeen 1,5v. taukoa wowittelusta, mutta tosiaan lisärissä sitten backkiin ehdottomasti :> Alotin wowin joskus 16-vuotiaana (oon myös -88, lisää yhteensattumia... :D) ja siitä asti tullut pelailtua oikeastaan yhtäjaksoisesti ennen nyt tuota 2013 kesällä alkanutta taukoa. Pelasin ihan suht kovalla tasolla, yleensä oltiin realmin tokana tai kolmantena 10HC:ssa, vaikka meidän servulla sattui olemaan tosi kovia kiltoja (mm. Paragon käväsi joskus siellä) :D Mainina mulla on ollu hiilupala kautta aikain, eli sieltä ihan vanillan ZG, MC40, Onyxia40 raideista lähtien on hiilattu :> Siinäpä se mun wowiura pikaesittelynä :)

   Tammikuussa alotin SD:n ja siihen perään BC, joka itseasiassa jäi hieman kesken kun tuli juhannus johon olin päättänykin lopettaa :) Yhteensä noiden aikana lähti 8kg, joka ei nyt ihan älyttömästi ole mutta parempi kuin ei mitään. Kesällä tottakai tuli muutama kesäkilo takasin ja nytten sulattelen niitä pois :P Tsemppiä muuten BC:lle, ehkä jaksat vetää sen paremmin loppuun asti kun ei ole tuota SD:tä sulla alla! :)

   Poista
 4. Heeei ihanaa että sait tän alotettua! Tsemppii uuteen blogiin! :))

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives