Touch of Pink - hempeän vaaleanpunainen suloisuus

Koska Bikinichallenge alkaa olla lopuillaan, oli aika alkaa katselemaan palkintoa itselleen hyvin suoritetusta haasteesta. Okei, kaikki ei mennyt niinkuin ajattelin ja viikkotreenejä tuli jätettyä välistä, mutta se mitä ennen kaikkea opin, oli se että omaa kroppaa pitää kuunnella oli kyseessä millainen haaste tahansa. Vielähän haastetta on jäljellä viikko ja nyt onkin loppukirin aika, palkinto kuitenkin odottaa minua jo eteisessä ja onkin ollut ahkerassa käytössä.

Bongasin laukun pari viikkoa sitten Tampereella, kun olin siellä Bikinichallengen yhteistreenien vuoksi. Siitä lähtien laukku kummitteli mielessäni ja viime viikolla mummini rohkaisemana laukku lähti mukaani Gina Tricotista.

bild+2 (2)

bild+1 (1)

Kyseessä on tosiaan Gina Tricotin käsilaukku ja materiaali on jotakin muovia, ei siis sen puolesta mitenkään älyttömän laadukas laukku. Uskon kuitenkin, että omassa käytössäni laukku tulee kestämään ja mikä parasta, laukku ei ollut hinnalla pilattu. Laukku maksoi 29,95€ ja aluksi pelkäsin näiden olevan liian suosittua tavaraa enkä saisi omaani. Pelko kuitenkin osoittautui turhaksi enkä vielä toistaiseksi ole bongannut näitä katukuvasta omani lisäksi ollenkaan.

bild+4 (2)

Laukussa on pieniä kultaisia yksityiskohtia ja malliltaan laukku on mukavan simppeli. Ihastuin laukussa juurikin sen yksinkertaiseen tyylikkyyteen sekä siihen, ettei se kuitenkaan ole kovin iso. Itselläni on huono tapa kantaa mukanani vain kännykkää (tai välillä jopa kahta), avaimia sekä pankkikortteja ilman lompakkoa. Kyllä, olen niinkin hyvä säilyttämään arvoesineitä, että pankkikorttini pyörivät valtoimenaan laukun pohjalla. Siksi onkin huvittavaa, että omistan pääasiassa isoja laukkuja, jotka ovat aina täynnä täytetavaroita, kuten esim. isoja villaisia tuubihuiveja. Tämä laukku on onneksi niin jämäkkää materiaalia, ettei täytetavaroita tarvita.

bild+5
Kurkistus laukkuun - pohjalla nahkahanskat sekä passi
Jos joskus olisin niin onnekas että saisin hankittua sen kauan himoitsemani iPad Airin, sekin mahtuisi passelisti tänne laukkuun (kaikki on ajateltu valmiiksi). Läppärini on niin iso, että sitä on turha kuvitella saavansa mihinkään laukkuun ja onneksi kouluni onkin niin loppusuoralla, että sen kantelusta ympäriinsä on voitu luopua.

Mitä te tykkäätte tästä laukusta ja Ginan käsilaukuista ylipäänsä? Oletteko itse hankkineet syksyksi uuden ihanuuden koristamaan käsipuolta? :)
 1. HOOOOOO!!!!!! Minä juuri rakastuin!!! Koska budjetti on tällä hetkellä todella niukka, tuo hinta ihan todellakin miellyttää silmää! Lisäksi tuo laukku on aivan mielettömän kaunis!!! Kunhan ostolakkoni loppuu sunnuntaina, taidan syöksyä suoraan Ginaan... :D IIHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tää on niin ihana ettei sanat ees riitä! Ymmärrät selkeesti mun fiilikset siitä kun tän näin ekan kerran :D Mä oisin jotenki kuvitellu että tää laukku ois maksanu enemmän eli tyylii jotain 50e mut ei tää haittaa ollenkaa :D Ps. tähän on muuten matchaava lompakkoki, joka on myös aika ihana.. Harmi vaan etten osaa käyttää niitä :D

   Poista
 2. Ihana laukku! Harmi ettei täällä päin ole Gina Tricotia, niin en voi laukkua ostaa :/ En nimittäin tykkää shoppailla mitään nettikaupoista (ihan hyvä vaan :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tjooh. näitähän tosiaan sais sieltä :D Jouduin itekki tarkistaa tilanteen netistä.

   Poista
 3. Hei ompas kiva blogi ja kirjoitat tosi hyvin :-) Jos haluat käydä mun blogissa se ois tosi kiva :-)
  www.do-what-you-really-love.blogspot.com

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives