Tuliaisia äidiltä - tuoksuja ja hapsuja

Vaikka olenkin jo tämän ikäinen, äidinhän on silti aina tuotava tuliaisia niin ulkomailta kuin laivaltakin. Olen myös sitä mieltä, että vanhempien pitäisi ottaa lapsensa mukaan ulkomaille heidän piikkiinsä lasten iästä huolimatta, mutta kummasti äitini tuntuu olevan eri mieltä. Onneksi sentään tuliaistoimitus toimii hyvin.

Ensimmäisenä esittelyssä on Victoria's Secretin uusi Bodymis nimeltään Bombshell ja tämä on tuliainen laivalta. Tuoksu on Bodymistiksi yllättävän voimakas, muttei silti liian. Muodoltaan tämä poikkeaa niistä muista Bodymisteistä, mutta on aivan samaa tavaraa. 

IMG_0701

IMG_0707

Toinen tuliainen on peräisin Espanjasta, nimittäin ihana mintun värinen hapsusifonkitoppi. Kokokin osui nappiin ja odotan niiiiin paljon, että kesä taas saapuisi ja pääsisin käyttämään tätä pienen rusketuksen kanssa. Tämä toppi vilahtikin jo edellisessä postauksessa päällä kun en millään malttanut odottaa tämän postauksen vuoroa kaikkien niiden ihanien Gant-kuvien kanssa. 

IMG_0708

IMG_0709

IMG_0753

Ja näin, sama kuva vielä kertauksena uudelleen. Hyvinhän tämä paita toimii myös talvella, sillä mikäpä estää käyttämästä värejä myös silloin. 

Onneksi lähden huomenna tyttöjen kanssa laivalle ja sielläkin on ilmeisesti pieni VS:n myyntipiste, saa siis nähdä mitä tällä kertaa sieltä kannan mukanani kotiin. Täytyisi kyllä pitää järki päässä ja käyttää ensin vanhat loppuun ennenkuin olen huomaamattani kerännyt koko sarjan meidän jo valmiiksi täydelle kylppärin hyllylle. 

Mitäpä mieltä te olitte näistä tuliaisista, hitti vai huti?
  1. Täysi hitti! Itselläni on juuri tuota Victoria's Secretiä myös vartalovoiteena. Ja on niin ihanan tuoksuista että <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hups, mun kokoelma täydentyi taas pikkuisen enemmän <3

      Poista

Designed by FlexyCreatives