Your Skin Perfection-challenge

Hain viime viikolla mukaan L'Orealin järjestämään tuotetestauskilpailuun, jossa testataan Skin Perfection-voidesarjan tuotteita 3 bloggaajan johdolla tiimeissä. Päätin hakea Saara Sarvaksen tiimiin ja pääsinkin mukaan haasteeseen. Haaste tulee kestämään 5 viikkoa, jonka aikana tuotteita pitää testata tietysti ja kokemuksiaan voi jakaa blogeissa, somessa tai kavereiden kesken. Haastetta voit seurata omalla kohdallani täällä.

bild+1

Hain voiteet eilen postista ja paketista paljastui 4 erilaista voidetta. Unifying Day Moisturiser oli minulle tuttu viime kuun LivBoxista ja voide onkin ollut älyttömän hyvä. Muut ovat nimeltään Anti-Tiredness, Awakening Eye Cream sekä Advanced Correcting Serum. Paketin sisältö oli ihanan vaaleanpunainen ja paketit itsessään on onnistuttu suunnittelemaan myyvän näköisiksi. 

bild+3

Anti-Tiredness Beautifying Daily Care

Skin Perfection Anti-tiredness Beautifying Daily Care kaunistava päivävoide antaa raikkaamman ilmeen ilman meikkiä.

Unifying Day Moisturiser

Skin Perfection Unifying Day Moisturiser on ensimmäinen kosteuttava L’Oréal Paris -päivävoide, joka tasoittaa ja parantaa ihon sävyä ja palauttaa ihon luonnollisen heleyden.

Awakening Eye Cream

Skin Perfection Awakening Eye Cream -silmänympärysvoide auttaa peittämään tummat silmänympärykset ja pienentämään silmänaluspusseja.

Advanced Correcting Serum

Skin Perfection Advanced Correcting Serum on seerumi, joka päivästä toiseen parantaa ihon laatua ja ihon pinnan rakennetta.

Nopealla tuoksuttelulle voiteet eivät tuoksu tunkkaisilta eivätkä sellaisilta liian kemikaalisilta vaan miellyttävän raikkailta. Koska olen valitellut teille jatkuvaa väsymystä, lienee sanomattakin selvää että Anti-Tiredness menee ensimmäisenä testiin. Päivävoidettahan olen ehtinyt käyttää jo parin viikon ajan jo entuudestaan ja iho onkin ihanan pehmeä sen jäljiltä. 

IMG_0519

Onko Skin Perfection teille tuttu ja pääsikö teistä kukaan mukaan testiryhmään? 

Ps. Arvonnan voittaja on muuten arvottu ja ilmoitan onnellisen voittajan myöhemmin :)
  1. Ihanaa, kun voidekin näyttää ihan miellyttävältä, vaikka tietyisti ihan hiukksen epäilyttää työntää jotain vaaleanpunaista naamaan? Enivei, mielummin kuin vasta-avatusta purkistani paljastunut vaaleanruskea/nude/vaalean harmaa mömmö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kieltämättä vaaleanpunainen väri on vähän epäilyttävä vaikkakin söpö. Bodyshopin mömmöistä osa vasta epäilyttävän näköstä tavaraa onkin :D Toi voide ei onneks oo myöskään sellasta liisteriä, joten ei ainakaan ennakkoon tarvii pelätä sen pakkeloituvan naamaan kunnon kerrokseks :D

      Poista

Designed by FlexyCreatives