OOTD 16/10/2014

Viime viikon torstaina näin pitkästä aikaa paria bloggaajakaveriani Enniä ja Minnaa Tangle Teezerin tapahtumassa, jonka myötä pääsin myöskin tutustumaan Iso-Britannian Suomen suurlähetystöön. Parasta tapahtumassa oli kuitenkin seura ja ehkä myös pikkiriikkisen se, että sain Ennin ottamaan minusta hänen kamerallaan näitä upeita asukuvia. Kun kerrankin on kuvaaja (vaiko kuvaajia) saatavilla, pitäähän se hyödyntää!

IMG_1535
Paita Forever 21 / housut Guess / kello Kors

IMG_1529
Kaulakoru Glitter

IMG_1521

Kuvat on otettu idyllisessä kaivopuistossa ja ai että tykkään kävellä tuollapäin Helsinkiä. Monesti olen haaveillut lähteväni sunnuntai-kävelylle sinne, mutta toistaiseksi se on vielä jäänyt haaveeksi. Joskus pitää kyllä napata Suvi mukaan ja raahata hänet kanssani nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta ja kauniista maisemista. Ai että kun 16-vuotias Camilla olisi nyt paikalla kuulemassa näitä suunnitelmia, sillä muistan ne ajat kun äitini pakotti minut aina ulkoilemaan Nuuksioon ja Luukkiin, mutta nykyään Suvin kanssa suuntaamme sinne jo aivan vapaaehtoisesti. 

IMG_1519

IMG_1516

Näinhän siinä myös kävi, että flunssa saapui tänne meillekin. Tämän päivän olen viettänyt kokonaisuudessaan makkarin puolella ja olen poistunut sieltä ainoastaan lääkäriin. Pitkäänhän tämä oli jo tuloillaan, mutta nyt se sitten iski onneksi kunnolla. Jos tästä pikkuflunssasta päästäisiin sitten eroonkin. Onko meinaan mitään rasittavampaa kuin olla melkein kipeä? 

Niin, pitikö tässä muuten puhua vielä jotain itse asustakin? Kokonaisuudessaan asu kuvastaa omaa tyyliäni tällä hetkellä aika hyvin: Yksinkertaisia värejä (nude ja vaalenpunainen on pop), ei liikaa asusteita ja muutoinkin suht rento asukokonaisuus. Yleisesti oma ongelmani on se, että haluaisin kyllä pukeutua näyttävämmin, mutta en koe että eteeni tulee sellaisia tilaisuuksia mihin se olisi mahdollista saati kannattavaa. Olen äärimmäisen laiska "laittautumaan" vain työmatkoja varten, sillä työpaikallani minulla on päälläni joko S-Marketin kaunis uniformu ja Fressissä tietysti liikuskelen salivaatteissa. Kumpaankaan työhön ei voi myöskään meikata kovin runsaasti, kun toisessa sen kieltää hygieniasäännökset enkä myöskään usko, että kovin laittautunut personal trainer olisi kovin uskottava. 

Mitä mieltä te olitte tämän kertaisesta asusta? Millaisia ongelmia teillä muuten on pukeutumisen kanssa?
 1. Mun ongelma on mukavuudenhalu. :D Mulla olisi aivan järjettömän tylsiä asupostuksia, siksi niitä ei ole. Päällä on päivästä toiseen farkut, alustoppi ja pitkä neuletakki, minulla kun on näitä kaikkia useissa eri väreissä. Miksi vaihtaa, kun jotain parasta on löytynyt? :D Välillä revittelen jakulla tai hameella asiallisemmissa tapaamisissa, mutta todellakin harvemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois munkin työmatkavaatteet aika tylsiä :D Siks ei hirveemmin näy mitään erikoisuuksia täällä ja varsinkaan kun ei oo kuvaajaa. Eipä oo mitään syytä vaihtaakaan hyvästä huonoon :)

   Poista
 2. Hei kiva, että kuvat onnistu! :) Oli ihana nähdä taas, toivottavasti törmäillään taas pian! :)

  VastaaPoista
 3. Kävit heti sitten kommentoimassa ja oli pakko tulla kurkkaamaan blogiasi :) Sulla on ihan mielettömän kauniita hiukset! Ja vauu mikä bannerikuva- AIVAN MIELETTÖMÄN KAUNIS! Blogisi ulkoasu miellyttää muutenkin mua tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, muistin heti blogisi kyllä ja olen sitä edelleen kurkkaillut :) Iso kiitos kommentistasi ja kiva että ulkoasu on onnistunut!

   Poista

Designed by FlexyCreatives