Gant Home - sisustajan paratiisi

Syksy on itselleni parasta aikaa sisustamiseen ja kuin tilauksesta pääsin tutustumaan Gant Homen uutuuksiin Marsaanan kautta. Kuten moni tietää, olen hulluna tähtikuvioiseen sisustukseen ja muutenkin Gantin ilme miellyttää silmääni. Se mikä näissä ei miellytä on hinta, sillä opiskelijana minun on turha haaveilla mistään isoista Gant-hankinnoista, kun kaikkien hinnat tuppaavat olemaan 50 euron paremmalla puolella. Toki näitä voisi ostaa osissa, mutta kun olen niin pirun malttamaton niin hetihän se kaikki pitäisi saada. 

Annetaampa sitten kuvien puhua:

IMG_0723

Punainen: Ei kyllä ollenkaan oma värini sisustuksessa, vaikka joulun alla voisinkin ehkä nähdä punaista myös meidän asunnossa. Tämä on kyllä todella suuri ehkä, sillä mm. Lexingtonin mukikokoelmastani puuttuu hiukan värirasistisesti juurikin se punainen kun en osaa kuvitella itseäni juomasta teetä sen värisestä mukista. Tuleeko muille näistä mieleen joulu?

IMG_0724

IMG_0725

IMG_0726

Voi että, jos joskus saan lapsia niin vauvalleni tulee ehdottomasti juuri tuollainen pinnasänky. Tähtipeitot ja tyynyt ovat myös must-hankinta ja silloin hinta ei tule olemaan este. Nämä on saatava. Tässä sängyssä oli oikeastaan kaikki elementit mitä kaipaan sisustuksessa: tähtiä, hentoja raitoja sekä vaaleita, raikkaita värejä, rakastuin,

IMG_0727

Tarjoilut olivat myös kunnossa. Parhaimpia olivat ehdottomasti suklaamoussella täytetyt pienet leivokset sekä kylmäsavulohinapit. 

IMG_0733

IMG_0734

Voi että näiden kanssa, tarvitseeko minun edes aloittaa? Näitä purkkeja kun saisin keittiööni niin olisin ikionnellinen (Sukulaiset ruudun toisella puolella hereillä valmistujaislahjojen kanssa). Löytyyköhän meidän kodista enää pian yhtään tähdetöntä asiaa ja mitä sitten jos joskus kyllästyn. Toisaalta, se hetki ei kyllä koita aivan heti.

IMG_0735
Näistä on varmaan helppo arvata lemppari

IMG_0736

IMG_0737

IMG_0738

Tähtityynyt; nämä on olleet haaveissa vaikka kuinka kauan, mutta edelleen se hinta on seissyt minun ja tyynyjen välissä. Tyynyjen päälliset maksavat muistaakseni n. 70€/kpl ja näitä kun pitäisi hankkia vähintään kaksi, siinä olisi jo opiskelijalle aika kovat kulut. Peitto olisi myös ihana saada samaan sarjaan, mutta näiden hinta onkin jo yli 150 euroa. Satsaus olisi laadullisesti varmasti kannattava, mutta ehkä joskus sitten. 

IMG_0740
Aamutossut kelpuuttaisin heti ja nuo pienet pyyhkeet

IMG_0741

IMG_0742

IMG_0744

IMG_0746

IMG_0748

IMG_0749

Gantin mallistosta löytyy vähän jotakin jokaiseen huoneeseen. Eniten haluaisin sisustaa olohuonetta sekä keittiötä Gantin tyyliin, sillä näissä huoneissa tulee oleiltua eniten ja haluan molempien olevan kotoisia. Meidän kylppäri on sen verran pieni ettei sinne juuri mahdu mitään ja makkari toimii tällä hetkellä melkoisena säilytysvarastona, joten sitä on turha sen enempää sisustella ainakaan toistaiseksi. Olisihan se toki ihana, jos sängyn voisi pedata auki ja joka aamu jaksaisi asetella kaikki 20 koristetyynyä kauniisti siihen sängylle, mutta valitettavasti omassa arjessani tämä on vain haaveilua. 

IMG_0750

IMG_0752

IMG_0753

Mukaan mahtui myös yksi päivän asu-kuva, sillä tämän jälkeen muistikortti pamahti täyteen kaikista upeista kuvista. Päälleni olin laittanut äidiltäni saaman hapsupaidan, jonka hän toi tuliaisena Espanjasta. On kyllä muuten niin mun näköinen ja värinen paita, etten jaksa odottaa että tulee taas kesä ja tätä pääsee käyttämään ilman neuletakkia tai jakkua. 

Iso kiitos vielä Marsaanalle tästä mahdollisuudesta tutustua Gantin mallistoon ja niin toivon, että vaikka joulupukki tai valmistujaispäivänä jokin näistä löytäisi tiensä meille kotiin <3

Löytyykö teiltä kotoa Gantin sisustusjuttuja ja löytyikö täältä teille mieleisiä juttuja? 
 1. Aivan ihania noi gantin tuotteet, ne ovat vaan niin harmittavan kalliita ainakin minulle. Siistiä että oot ottanut kuvia niistä tää on tosi mielenkiintoinen ja nyt voin tästä katsella mitä kaikkea löytyy :)

  http://emotytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, haaveilu ja kattelu ei onneksi maksa mitään :) Harmillinen kyllä tää meiän opiskelijabudjetti :(

   Poista
 2. Kyllähän noi kelpais taas kaikki, ehkä se on ihan hyväkin että noiden kotiin kantamiseen ei budjetti riitä... :D Joulutee punaisesta Lexingtonin mukista maistuu muuten erityisen hyvältä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä uskon että maistuu! Oon siis kyllä miettiny sen viimeisen hankkimista kans vaan ihan sarjan takia ja voisin ehkä just joulun takia tehdä poikkeuksen siitä juomalla sitten :) Olis ainakin spesiaalitilaisuus sillekin mukille!

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Itseltäkin löytyy gantin tuotteita :) Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee, pitääkin mennä osallistumaan, kiitti vinkistä! :)

   Poista

Designed by FlexyCreatives