Syksyn treeniuutuudet

Kävin muutama viikko sitten tutustumassa Akvamariinin Showroomilla mm. Haglöfsin, Helly Hansenin ja Merrellin uutuuksiin. Oli ihana huomata, että edelleen värit hallitsevat treenivaatetusta ja varusteita. Juurikin värit ovat suurin kriteerini treenivaatteissa ja varusteissa. Jos joutuisin pukeutumaan tylsiin väreihin salilla, treeni-into olisi huomattavasti matalampi. 

20141002_111806
Haglöfsin ihanan värikkäät reput

20141002_115722

Sain vierailultani testiin mm. tuon deodoranttisprayn sekä Vanilja-Macadamia huulivoiteen. Tuon mustikkavoiteen sain jo syyskuun LivBoxissa ja se on aivan ihana, mutta tämä toinen on vielä ihanempi. Huulivoiteen tuoksu on aivan ihanan pehmeä ja ai vitsi jos saman tuoksun saisi esimerkiksi kynttilään. 

20141002_115747

20141002_115809

Näitä Haltin takkeja ihastelin jo viime kerralla ja ihastuin tuohon harmahtavaan Aallokko-takkiin jo viimeksi jo pysyvästi. Yleensä tosiaan tykkään värikkäistä treenivaatteista, mutta tässä takissa on sekoitettu ovelasti harmaata sekä pinkkiä. Vaikka yleensä suosinkin edullisempia treenivaatteita enkä välitä merkeistä, kyllä Haltin takkeja hipelöidessä huomasi silti sen laatueron. Kangas oli paljon jämäkämpää ja kieltämättä Helly Hansenin takkini (Salt ja sadetakki) ovat palvelleet minua hyvin. Juoksutakiksi minulle sentään riittää H&M:n 30 euron tankki, sillä se on lähinnä vain kangasta muiden vaatteiden päällä ilman mitään vuorta.

20141002_115935

20141002_115959

Merrelliltä oli tullut taas uusia kenkiä ja ihastuinkin näihin kenkiin (mallia en enää muista) sekä myös noihin takana oleviin, joissa on hieman korkeampi varsi. Itselläni noista taaimmaisista tuli mieleen hiihtomonot, mutta ihan ulkoilukengäthän nämä ovat. Itselläni on myös Merrellin BareFoot-jalkineet, joista en osaisi enää luopua. Näissä on hieman paksumpi pohja ja nämä on tosiaan enemmän vaativampaan ulkoiluun tehdyt mallit. Harmi että syksyn vaelluskelit menivät meiltä Suvin kanssa jo aikalailla ohi, mutta onneksi talvi on tunnetustu lyhyt (hehheh ja kohta on joulu <3), joten Nuuksio valloitetaan taas keväällä. 

Millaisista treenivaatteista ja varusteista te tykkäätte? Mitkä seikat teille merkitsee eniten?

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives