Vaaleanpunainen viikonloppu

Oijoi, olipa ihanaa kun pitkästä aikaa koko viikonlopun sai viettää ilman stressiä kummastakaan työstä saati sitten opparista. Viime aikoina minua vaivannut totaaliväsymyskin sai kyytiä, kun molempina päivinä tuli nukuttua 12:sta saakka. Lauantaina väsymys piti vielä pintansa ja meinasin nukahtaa kesken jääkiekon katselun (matsi oli jopa hyvä Bluesin peliksi), mutta sunnuntaina alkoi jo helpottaa. Liekkö sitten vitamiinien puutosta, hormonitoiminta sekaisin tai sitten dieetti vain vei voimat tai jopa kaikki edellämainitut syynä tähän.

Perjantaina oli virallinen roosanauha-päivä, jolloin tarkoitukseni oli pukeutua pinkkiin. Olo oli kuitenkin niin voimaton, että sängyssähän sitä tuli oltua koko päivä. Sentään yöpuvun housut olivat kyllä pinkit ja kotiin hankin pinkkejä Roosa nauha-ruusuja piristämään olohuonetta.

bild+1 (1)

bild+2 (1)

Lauantaina aurinkokin viitsi näyttäytyä pitkästä aikaa ja meidän ikkunan edessä olevat tammet saivat kauniin keltaisen värin. En edes muista milloin aurinko olisi viimeksi näyttäytynyt noissa mitoissa. Olisi kenties pitänyt hyödyntää aurinkoa ja kuvailla enemmän juttuja täällä sisällä, kun muutoin täällä ei vain tahdo riittää valo. Kaikista kuvista tulee armottomasti liian pimeitä ja/tai keltaisia, että niitä viitsisi sitten mihinkään laittaa.

Syksyssä ehdottomasti parasta on tämä värimaailma ja meidän ikkunan näkymä olisikin melko ankea ilman näitä ihania tammia. Kesällä niiden olemassaolo ärsyttää, sillä aurinko ei pääse paistamaan parvekkeelle kuin pari tuntia päivässä, mikä tietysti vaikeuttaa auringonottoani.

bild+2

Vaikka minun pitäisi edelleen olla dieetillä, noudatan sitä enää osittain. Veikkaan että alhaiset kalorit ovat osittain mainitsemani väsymyksen takana, joten viikonloppuna tuli syötyä mm. tälläistä maustamatonta jogurttia pähkinöillä. Jaoin tämänkin kuitenkin 4 päivälle, jottei kaikki ylimääräiset kalorit kerry yhdelle päivälle.

bild+3

Perjantaina kävimme Samin kanssa hakemassa uuden keittiön mattomme Siwasta, jonne kaikki Elloksen paketit näppärästi tulevat.  Huomatkaa myös Roosa nauha-päivän vaaleanpunaiset Ted Bakerin kumisaappaat sekä uusi käsilaukku! Nekin muuten sopivat aika saumattomasti yhteen.

bild+3 (1)

Tässä hän nyt on, uusi tummempi matto likaantuneen vaalean tilalle. Totesin että vaikka tässä ei lika näykään niin hyvin kuin edellisessä, kaikki leivänmurut yms näkyvät vielä pidemmälle kuin tahrat. Ei siis täydellinen valinta tämäkään ja ainakin tulee imuroitua useammin sitten keittiössä. Kyllähän koko keittiön ilme muuttui maton myötä ja lisää kuvia koko keittiöstä onkin tulossa. Edelleen mietin sitä, että pitäisikö myös eteiseen tilata se tähtikuvioinen matto. Perhana kun Jotexin kuvastossa oli juuri meille sopiva yksilö ja kylkeen oli vielä laitettu maininta alennuskoodista, jolla saisi -50% maton hinnasta.. Noh, kai sen tietää miten tämä homma tulee päättymään!

bild+4 (1)

Ai joulu tulikin jo? Olin suunnitellut tekeväni näitä vasta huomenna, mutta henkinen heikkous yllätti sitten jo tänään. Joulussa parasta on ehdottomasti joulutortut ja voisinkin syödä näitä ympäri vuoden. Lähikauppamme melkein yllätti minut negatiivisesti, sillä sieltä ei vielä löytynyt tähtitorttutaikinaa, mutta onneksi lehtitaikina on aivan samaa tavaraa ja sain kuin sainkin torttuja leivottua tänään. Joulukarkit saapuvat meidän kauppaan 15.10 keskiviikkona, joten onhan se jo aivan sallittua leipoa näitä jo nyt. Eipähän pääse taidot ruostumaan!

Viikonloppuna tuli myös tutustuttua uuteen peliin, nimittäin Battlefield 4:seen. Olen pelannut sitä aiemmin PS3:lla, mutta nyt myös koneella Samin veljen tunnareilla. Kyseessä siis räiskintäpeli, jollaisista juuri tykkään eniten. Hieman olin vielä hukassa CS:stä eroavan ampumisen kanssa, mutta kyllä siihen pian tottuu. Bäfästäkin voisin kirjoitella enemmän kunhan pelitunteja tulisi alle vielä edes pari enemmän. Wowissakin alkaa pian valmistautuminen uuteen lisäosaan, joten paljon muutoksia on sielläkin pelissä tulossa. Saas nähdä kuinka hyödyttömiksi hunterit tullaan tekemään. Ainakaan nyt ensimmäisten tietojen mukaan ei näytä hyvältä, mutta Blizzardin tuntien kaikki tulee muuttumaan vielä.

Mites teidän viikonloppu sujui ja vietittekö perjantaina pukeudu pinkkiin-päivää? :)
 1. Joulutortut näyttää syntisen hyvältä, pakko kai tehä itekin! :D Mutta niin näyttää mattokin, eli eteisen mattoo vaan tilaamaan ;) T. Se toinen tähtimattotyyppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, oli hyviä! :D Jooh kai se on alistuttava kohtaloon ja tilata se matto. Löysin samalla myös uuden lampun olkkariin :D

   Poista
 2. Kuvat on hyvän kokoisia, vaikka noi ympyyrän muotoiset kuvat häiritteekin vähän. Ulkoasu muuten on tämmönen aika peruskauraa. Ihanaa että sulla on esittely sivupalkissa! Kirjoitat hyvin. Tekstin voisi vielä laittaa menenmään aivan reunasta reunaan (tiedätkö mitä ajan takaa?). Tästä tuli hieman lyhyt, mutta niin. Tsau! :)

  VastaaPoista

Designed by FlexyCreatives