3D/4D-ULTRAUS PERHE-ARTESSA

 Tämän toisen raskauden kohdalla itselleni oli selvää, että haluan ehdottomasti käydä 3d/4d-ultrassa katsomassa vauvamme kasvoja. Toki kasvojen näkeminen on vauvasta itsestään kiinni ja siitä, miten hän haluaa masussa oleilla juuri ultrauksen aikaan. Meille tehtiin 3d/4d-ultraus Perhe-Artessa ja vierailimme tälläkin kertaa Malmin toimipisteessä. Kävimme Perhe-Artessa myös varhaisultrassa, sillä halusin kokea tämänkin ultran raskuaden aikana 💕 Pääsimme siis ihailemaan vauvaamme 4 kertaa tämän raskauden aikana.

Kävimme 3d/4d-ultrassa raskausviikoilla 28 + 2 ja tätä ultrausta suositellaan tehtäväksi raskausviikoilla H24-28 eli oma visiittimme osui viimeiselle suositellulle viikolle. 3d/4d-ultraukseen tarvitaan hyvään kuvanmuodostukseen toki itse vauva, mutta myös riittävästi lapsivettä, jotta kuva näkyy kunnolla. Liian iso vauva ei siis näy kuvissa kunnolla. 3d/4d-ultrassa tehdään myös painoarvio ja meiltä katsottiin myös esimerkiksi pienen päänmitta.Saavuimme vastaanotolle kovin odottavaisin mielin ja osallistuimme ultraan koko perheen voimin. Oli ihanaa, että esikoisemme pääsi myös tutustumaan tulevaan pikkuveljeensä, vaikka hän olikin lopulta kiinnostuneempi Perhe-Arten leluista kuin vauvasta 🙊 Me vanhemmat saimme kuitenkin ihmetellä tulevaa pienokaista ihan rauhassa ja kokemus oli aivan ihana. Oli niin ihanaa seurata ruudulta vauvamme liikkeitä sekä saimme kun saimmekin nähdä pieniä vilauksia poikamme kasvoista. Istukkani on edessä mikä osaltaan vaikeutti ultrausta, sillä istukan läpi ei saa kunnollisia kuvia. Poikamme majaili kohdussani pää alaspäin, mutta jalat kasvoillaan eli hän oli ikäänkuin linkkuveitsenä.

 

3D/4D-ULTRAUS PERHE-ARTESSA

Ultrauksen aikana kokeilimme muutamia erilaisia harjoituksia, jolla yritimme saada vauvaa kääntämään kasvojansa parempaan suuntaan sekä pyrimme myös aktivoimaan pientä, että olisimme saaneet hänestä videomateriaalia. Esimerkiksi erilaiset hytkyttävät liikkeet ovat hyviä vauvan aktivointiin sekä kokeilimme myös Rebozo-liinaa, jolla kätilö hytkytteli sekä lanteitani sekä vatsaani. Nämä Rebozo-liinalla tehdyt liikkeet ovat myös hyviä rentouttavia liikkeitä synnytykseen ja ylipäänsä Rebozo-liinalla tehdyt harjoitukset olivat itselleni aivan uusia. Oli ihana tunne saada vatsan paino pois omalta keholta, kun joku toinen kannatteli hetken vatsaa. Yksi hyvä liike on ’Shake the apple’, jota kokeilimme kätilön kanssa.

Koko ultrauksen ajan tunsimme olevamme osaavissa käsissä ja meitä opastettiin ihanasti ultrauksen ajan. Oli ihana tutustua tulevaan perheenjäseneemme ja ainakin itsestäni tuntuu, että muodostin aivan uudenlaisen siteen meidän pieneen poikaamme tämän myötä. Ensimmäisessä raskaudessa emme käyneet 3d/4d-ultrassa ja se jäi hieman harmittamaan, mutta onneksi sain tässä raskaudessa mahdollisuuden käydä korjaamassa tämän asian. 3d/4d-ultrauksen ehdottomasti paras puoli oli se, että saimme vain ihailla vauvaa aivan rauhassa. Muut ultraukset ovat olleet enemmän lääketieteellisiä, kun taas 3d/4d-ultraus keskittyy ehdottomasti enemmän vauvan ihailuun ja tunnesiteen luomiseen.

Perhe-Artessa on otettu erinomaisesti huomioon asiakas ja tiloista huomaakin, että ne on suunniteltu viihtyvyys ja ainutlaatuisuus edellä. Valaistus on maltillinen ja tunnelmallinen ja Perhe-Artessa on helppo uppoutua täysin vauvan pauloihin. Malmin toimipiste sijaitsee aivan Malmin juna-aseman vieressä osoitteessa Malminkaari 5 ja Perhe-Arten löydät toimistorakennuksen ensimmäisestä kerroksesta. Perhe-Artella on toimipisteet myös Lahdessa sekä Tampereella.

3d/4d-ultran hinta on 155 euroa + toimistomaksu ja hintaan sisältyy vastaanottokäynnin lisäksi myös muistitikku, jolle sinulle tallennetaan kuvia ja videoita vauvastasi. Me saimme pienokaisestamme mukaan 100 kuvaa ja yhdessä kuvassa poikamme näyttikin meille myös kansainvälistä käsimerkkiä 🙊 Muistitikulla on myös videoita pojastamme, joita voimme näyttää hänellekin sitten kun hän kasvaa 💕

Suosittelen ehdottomasti käyntiä 3d/4d-ultrassa, sillä se antaa ihan erilaisen mahdollisuuden tutustua tulevaan vauvaan ilman sitä stressiä, mikä varsinaisesti ultraäänitutkimuksesta ainakin itselleni syntyy. Muissa ultrauksissa mennään pitkälti terveydellinen puoli edelle (ymmärrettävästi toki), mutta tässä ultrauksessa saa keskittyä vauvan ihailuun ja tutustumiseen aivan rauhassa. Bonusta on tietysti myös nähdä vauvan kasvot ja hieman hänen tulevaa luonnettaan 😍

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives