MARRASKUUN KUUKAUSIKOOSTE

 Blogissa on ollut viimeaikoina hieman hiljaisempaa, sillä tässä on ollut paljon meneillään. En voi kieltää sitä etteikö asunnon myymisen aiheuttama stressi olisi vaikuttanut tähän suuresti, mutta onneksi se on nyt takana ja kaikki on sen suhteen ok. Minulla on ollut tapana julkaista aina kuun alussa kuukausikooste menneen kuukauden parhaista jutuista ja halusin elvyttää tämän perinteen. Nyt kun kuukausi vaihtui vuoden yhdeksi ihanimmaksi kuukaudeksi, on aika julkaista marraskuun kuukausikooste. Näissä kuukausikoosteissa on myös helppo nostaa esiin yksittäisiä kivoja juttuja, jotka ehkä muutoin jäisivät sanomatta.

Olen pohtinut paljon blogini tulevaisuutta ja onneksi on ok välillä ottaa taukoa. Haluan jatkaa bloggaamista, vaikka tuntuukin että blogit ja ylipäänsä hitaat mediat ovat menettämässä suosiotaan. Itse nautin suuresti bloggailusta, mutta aina välillä tauko on paikallaan. Olen kuitenkin alottanut jo vuonna 2011 ja blogannut siitä lähtien aktiivisesti, joten ei ehkä ihme että välillä tarvitsee pienen tauon. Mitä muuten itse olet mieltä, vieläkö blogeja tulee luettua vai onko nämä jo passé?

Nyt kuitenkin marraskuun kuukausikoosteen kimppuun!

..FIILIS

Marraskuun fiilis oli kaikenkaikkiaan tosi hyvä lopulta, sillä saatiin DIAS-kaupat aluilleen onneksi nopeasti ja kuun puolessavälissä meillä oli liki valmista. Sen jälkeen kun vaihdoimme välittäjää, kotimme meni onneksi ensiesittelystä kaupaksi. Tässä tilanteessa tähän saa olla erittäin tyytyväinen, sillä asuntokauppa on ilmeisen jäissä tällä hetkellä. Monelta tuntuu silti unohtuvan, että nykyinen korkotilanne on itseasiassa normaali markkinatilanne ja nollakorot eivät olleet sitä. Toki sitä itsekin maksaisi mieluiten nollakorkoa.

.. KOHOKOHTA

Asuntokauppa oli ehdottomasti kohokohta ja etenkin se, kun velkataakka keveni päivässä satoja tuhansia euroja. Onneksi asiat kääntyivät parhain päin ja pääsimme kahden asunnon ”loukusta” nopeasti. Ei olisi ollut kivaa maksaa kahta asuntolainaa sekä kahtia vastikkeita.… ÄRSYTTÄVIN

Tähän haluan nostaa ehkä erityisesti stressin. Kukapa stressistä tykkäisi, mutta nyt oli omat stressilevelit kyllä aivan eri sfääreissä. Pieni työstressi ei ole mitään tähän verrattuna. Nyt onneksi voin keskittyä huolista vapautumiseen. Lisäksi stressiä nosti uudessa kodissa odottavat erikoisuudet ja ne asiat, jotka oli tehty väärin. Onneksi ne saadaan toki korjattua.

… KATSOTUIN

Marraskuussa katsoin paljon Ruutu+:sta löytyviä ohjelmia ja nyt ei ole nostaa ehkä yhtä katsotuinta. Ruutu+:sta löytyy niin Greyn anatomia, Paratiisihotellit, Remppa vai muutto sekä Rikkaat ja rahattomat, joka onkin yksi mun suosikkiohjelmista. Aloitin myös katsomaan joululeffoja ja niistä haluan nostaa erityisesti esiin Lindsay Lohanin tähdittämän Unohtumattoman joulun. Ihan mahtava hyvänmielen elokuva 😍 Loppu oli toki yhtä ennalta-arvatta kuten tähän genreen kuuluukin, mutta ei haittaa ollenkaan!

… LEMPITUOTE

Hmmm, nyt on kyllä vaikea nimetä yksittäinen tuote tässä kuussa. Ehkä kuitenkin jo tilaamani Newportin joulukoristeet! 💗

… LEMPIVAATE

Ylipäänsä kaikki kotivaatteet on olleet pop! Nyt kun lumi tuli maahan, olen viettänyt enemmän aikaa sisällä. Tilasin onneksi H&M:ltä uudet toppahousut vihdoin, joten kohta viihdyn varmasti enemmän taas myös ulkona.

… HERKKU

Jouluruuat! Kävin viime kuussa nauttimassa kahdesti jouluruokaa. Ensimmäinen oli Ikean joulubuffet, jota olen aina halunnut kokeilla. Ikean joulubuffa on hintaansa nähden (12,99e) erittäin hyvä! Tarjolla oli kalaa, kinkkua, laatikoita sekä tietysti lihapullia 😀 Suosittelen kokeilemaan! Toinen joulubuffet oli Changen säkenöivissä pikkujouluissa, jossa sain nauttia Sokos Hotel Vakuunan 10. kerros ravintolan herkuista.

… HETKI

Kyllähän se oli se hetki, kun tajusin toisen asuntolainan kadonneen eetteriin. Oli upea tunne 😍

… OSTOS

Viime kuussa tein yhteistilauksen Newportille äitini kanssa ja vaikka edelleen odottelen pakettia saapuvaksi, tuo paketin sisältö tulee olemaan varmasti mieleinen. Tilasin itselleni mm. ihanan pehmeän aamutakin sekä uudet tossut 💕 Kunhan paketti saapuu, lupaan esitellä sisällön täälläkin!

… TOIVE TULEVALLE KUUKAUDELLE

Joulukuulle toivon paljon lunta ja joulufiilistä! Muuton takia en ole vielä saanut laittaa kuusta esille, mutta se taitaakin olla ensimmäinen asia, jonka laitan esille uudessa kodissa 💕

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives