5 VUOTTA ÄITINÄ

 Niin se aika vaan vierähtää ja tällä viikolla tuli täyteen 5 vuotta äitinä 💕Kaunis tyttäremme syntyi naistenpäivänä vuonna 2017 ja tuo päivä onkin elämäni onnellisin, sillä silloin sain maailman kauneimman nimikkeen: äiti ?  Prinsessamme syntyi Helsingissä Kätilöopistolla keskellä yötä ja synnytys kesti virallisesti 4 tuntia, mutta oikeasti prosessi oli kahden päivän mittainen. Synnytyskokemukseni oli hyvä, vaikkakin jossain vaiheessa saimme pukertaa vauvaa maailmaan ihan vain kaksin mieheni kanssa. Kätilö kävi kurkkaamassa peiton alle ja totesi: ”Pää näkyy, hienosti menee! Ei se sinne synny!” No olisi kyllä syntynyt jos en olisi saanut pidäteltyä ponnistuksia. Tuona yönä neljä vauvaa päätti syntyä samaan aikaan ja henkilöstövajeesta johtuen olimme kaksin tässä oudossa tilanteessa. Kun kätilö viimein kerkesi luoksemme, meni noin 15 min ja lapsemme syntyi.5 VUOTTA ÄITINÄ

Äitiys on muuttanut minua valtavasti ihmisenä ja ennen äidiksi tuloa en tiennyt miten paljon toista ihmistä voikaan rakastaa. Oma lapsi on maailman tärkein ja rakkain asia ja tuota rakkautta aion vaalia kaikin mahdollisin keinoin. Minulla on tyttäreni kanssa erittäin läheinen suhde ja toivottavasti tuo suhde pysyykin tuollaisena. Teemme paljon asioita yhdessä ja pyrin olemaan läsnä mahdollisimman paljon. Esimerkiksi iltaisin joka ilta ennen nukkumaanmenoa muistutan häntä siitä, että hän on meille vanhemmille se maailman rakkain ja tärkein asia sekä muistamme sanoa aina joka ilta viimeisenä lauseena ”love you” ?

Prinsessamme on luonteeltaan erittäin kiltti ja empaattinen. Hän elää tunteella ja hän näyttääkin myös tunteensa avoimesti. Iltaisin puhumme yleensä myös päivän aikana koetuista tunteista ja hän kuvaileekin päiväänsä aina mielellään tunteiden kautta eli mitkä asiat ovat tehneet hänet onnelliseksi, iloiseksi tai joskus myös surulliseksi tai harmistuneeksi. Tyttäremme on aina ollut ”helppo lapsi” ja koen, että olemme onnistuneet hänen kasvatuksessaan toistaiseksi hyvin.

Tyttäremme lempipuuhaa on tällä hetkellä värittäminen ja erilaiset puuhakirjat. Hän on myös kovin musikaalinen ja hänellä on selkeästi hyvä sävelkorva. Neidin suosikkiväri on ehdottomasti vaaleanpunainen ja tällä hetkellä mm. My Little Pony-lelut ja sarjat ovat hänen kovassa suosiossaan. Myös Ryhmä Hau on edelleen suuri hitti. Harrastuksena neiti pelaa nyt toista kauttaan ringetteä ja olemme myös alkaneet käymään hänen kanssaan uimahallissa, joka on myös ollut hänelle erittäin mieleistä tekemistä. Uimakoulukin tulee varmaan piakkoin ajankohtaiseksi.

Onnea vielä kerran meidän pienelle isolle tytölle 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives