KAHVITTELUA JA PÄIVÄN ASU

 Kävimme perjantaina viettämässä aikaa Helsingin keskustassa Nellin kanssa, johon olen tutustunut nyt näin äitiyslomalla. Nelli etsi äitikavereita asuinalueeltamme ja onneksi vastasinkin tuohon hakuun, sillä olemme nyt tehneet ahkerasti vaunulenkkejä yhdessä ja perjantaina uskaltauduimme vauvojen kanssa kahvittelemaan keskustaan ensimmäistä kertaa yhdessä. Samalla ikuistettiin myös päälläni ollut päivän asu.

PÄIVÄN ASU

Tällä kertaa keskustaan tuli myös pukeuduttua hieman paremmin ja päälläni oli pitkästä aikaa Ted Bakerin viittani. Tätä viittaa olisi aivan ihana käyttää, mutta tämä sopii valitettavasti melko harvaan keliin. Viitta on 70 % villaa, joten se on ilmavuudestaan huolimatta todella lämmin, joten liian lämpimällä ilmalla tätä on aivan turha käyttää. Lisäksi kuitenkin liian kylmällä viitta on helposti liian kylmä.

Asuun yhdistin myös viime syksynä ostamani baskerin, joka pääsi myös vasta ensimmäistä kertaa käyttöön. Tämä kaunis helmikirjailtu baskeri on ostettu & other storiesista.


PUSH PRESENT

Ostin itselleni pari viikkoa sitten suunnittelemani push presentin eli synnytyslahjan. Olin jo pitkään haaveillut Louis Vuittonin shawlista ja vihdoin omistan sellaisen. Väriksi valikoitui näin syksyllä greige, sillä tämän värin voi yhdistää sekä navyn väriseen trenssitakkiini että vaaleanpunaiseen. Moni veikkasi minun hankkivan vaaleanpunaisen shawlin ja kieltämättä sellainenkin on ostoslistalla, mutta vasta sitten keväällä. Juuri näin syksyllä greige on värinä monipuolisempi, sillä voin yhdistää sen paremmin eri vaatteisiini. Vaaleanpunainen ei sopisi yhteen trenssini kanssa, joten siksi tällä mennään nyt.

Kahvilla kävimme Strindbergillä, sillä halusin itse istua vielä ulkona. Vaikka päivä ei ollut aurinkoisin, ulkona tarkeni hyvin juoda kahvia ja herkutella parilla macaronsilla. Kunhan ilmat viilenevät lisää, haluan ehdottomasti testata Nellin suositteleman Gasmin, joka löytyykin aivan Strindbergin vierestä Kämp Galleriasta.

Samalla keskustan reissulla piipahdin myös perinteideni mukaan Espan Gateuassa, josta ostin meille tuoretta leipää sekä sorruin ostamaan minulle ja prinsessalle jaettavaksi yhden puolukka-toscapullan. En yleensä välitä pullista tai muista makeista leivonnaisista paitsi macaronseista, mutta tämä houkutteli minua vitriinissä aivan liikaa. Onneksi ostin tämän, sillä puolukka sopi tähän todella hyvin.

Tänään meillä on suunnitelmissa käydä hieman golfaamassa, sillä olemme nyt tutustumistapahtuman jälkeen hurahtaneet golfiin koko perheen voimin. Suoritimme elokuussa green cardit Paloheinä golfissa koko perheen voimin ja ostimme myös omat mailasetit mieheni kanssa. Vielä emme ole uskaltaneet lähteä varsinaiselle pelikierrokselle, mutta tutustumme ensiksi lajiin rangella sekä Paloheinän evergreen-harjoituskentällä. Mieheni on ottanut jopa yksityistunteja ja tänään hän lupasi opettaa minuakin lyömään paremmin. Ensi kaudeksi ollaan siis valmiina 🙂

Tulevaisuudessa haaveenani on tehdä kesäisin golf-reissuja kotimaassa sekä talvisin esimerkiksi Kanarialle. Olenkin ilmoittanut miehelleni, että kunhan lapset lentävät pesästä ja eläköidymme, talvet vietetään jossain etelässä golfaten. Voisin myös kuvitella asuvani vakituisesti esimerkiksi Kanarialla, sillä viihdyn siellä niin hyvin.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives