HUHTIKUUN KUUKAUSIKOOSTE

 Huhtikuun kuukausikooste on nyt täällä! Tuskailin viikonloppuna Instassani (@pinxedful) blogin jatkoa ja kysyin teiltä apua ajatuksien kanssa painimiseen. Iso osa teistä suositteli, että koitan vielä josko tämä bloggaaminen tästä lähtisi. Sen tiedän, että kovinkaan usein sormeni eivät tähän näppäimistölle löydä, mutta jos aina välillä kuitenkin. Joskus aikoinaan bloggasin todella aktiivisesti ja julkaisin uuden postauksen päivittäin. Silloin en tosin tehnyt Instaa ja nykyään osat ovatkin kääntyneet toisinpäin eli Instani päivittyy päivittäin. Instaan on myös huomattavasti helpompi tuottaa sisältöä. Tykkään edelleen kirjoittamisesta ja jotkut asiat ovat sellaisia, että niistä kertoo mieluummin täällä blogissa kuin Instassa. Esimerkiksi tehdyisä reissuista on ihana kertoa täällä 💕

Nyt kuitenkin huhtikuun kuukausikoosteen pariin, jossa kerrataan tuttuun tapaan menneen kuukauden parhaita juttuja 🌷

..FIILIS

Huhtikuun fiilis oli tosi ihana, sillä se kauan odotettu kevät saapui vihdoin. Olen nauttinut muutamista lämpimistä päivistä täysillä vaikka tällä hetkellä pieni takatalvi taas kolkuttelee ovella. Se tosin taitaa kuulua vappuun 😀

.. KOHOKOHTA

Hmm, huhtikuun kohokohta oli ehkä nuo aurinkoiset + 18 asteen päivät, jolloin sai jo nauttia ulkoilusta pelkässä topissa ☀️ Huhtikuussa järjestettiin myös Lapsimessut, jotka oli tänä vuonna tosi kivat! Viihdyttiin messuilla Kallun kanssa noin 5 tuntia ja yllätyin siitä, miten kauan jaksettiin tosiaan olla messuilla.

… ÄRSYTTÄVIN

Tuleva töihinpaluu. Viimekuussa ahdistus työhönpaluusta vei vallan ja tässä kuussa ärsyttää ajatus töistä. Olisin mielelläni vielä kotona vaikka tiedän viihtyväni myös töissä kunhan sinne pääsen. Onneksi tiedossa on rauhallinen aloitus, mutta ajatus vauvasta erossa olemisesta tuntuu todella vaikealta.

… KATSOTUIN

Huhtikuussa tuli katsottua paljon hömppää ja parhaimpana tietysti Love is blind. Myös suosikkisarjastani Uraäideistä ilmestyi uusi kausi ja se oli nopeasti katsottu. Lopusta päätellen kyseessä saattoi hyvinkin olla viimeinen kausi, mutta toivotaan että Uraäidit vielä jatkuisi. Huhtikuussa sain myös katsottua Everwoodin loppuun ja nyt oli siis ensimmäinen kerta kun katsoin kyseisen sarjan 😀 Onneksi vain liki 20 vuotta myöhässä! Katsoimme Netflixistä myös yhdessä mieheni kanssa The Night Agent-sarjan ja suosittelen katsomaan kyseisen sarjan!

… LEMPITUOTE

Huhtikuussa minulla ei tainnut olla yhtäkään erityistä lempituotetta!… LEMPIVAATE

Kevät on aina sellaista aikaa, että käytän paljon Aimnin vaatteita ja niin kävi tänäkin keväänä. Helmikuussa tilaamani Aimnin trenssi on ollut todella hyvä ja se täydentää Aimnin takkivalikoimaani hyvin!

… HERKKU

Huhtikuussa ihastuin jälleen naposteluporkkanoihin ja dippiin, onneksi! Vähän kevyempi herkku kerrankin 💕

… HETKI

Huhtikuu oli kaikenkaikkiaan onnellinen kuukausi, joten on vaikea nimetä mitään tiettyä hetkeä. Ehkä kaikki nukutut päiväunet nousevat mieleen, sillä niiden nukkuminen yhdessä vauvan kanssa on ollut ihan parasta 🙊

… OSTOS

Huhtikuussa tein paljon ostoksia kirpparilla, mutta Lapsimessuilla tuli tehtyä myös uusia hankintoja Metsolalta. Tilasin lapsille samanlaiset puputakit sekä ostin muutenkin samisteluvaatteita pupukuosilla.

… TOIVE TULEVALLE KUUKAUDELLE

Toivon todella, että töihinpaluu sujuu hyvin enkä romahda henkisesti elämän muuttuessa rajusti. Onneksi töihin pitää mennä vasta 29.5, joten töihinpaluuta on aikaa käsitellä henkisesti. Onneksi yksi parhaista ystävistäni odottaa jo Teamsissa ja vastaanotto töissä on muutenkin varmasti hyvä. Toivon myös saavani kaipaamiani vastuita ja uusia haasteita!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives