ONNEA 34-VUOTIAS MINÄ

 Minulla oli eilen synttärit ja mittariin tuli 34 vuotta, onnea 34-vuotias minä! 💕 Tänä vuonna synttärit sujuivat rauhallisesti oman perheen kesken ja juuri niin halusinkin juhlapäiväni kuluvan. Oma jaksamiseni kun ei ole tällä hetkellä huipussaan ja eilen sattumalta alkoi sopivasti myös raskausviikko 34 + 0.

Syntymäpäiväni aamu alkoi rauhallisesti, sillä sain nukkua pitkään. Kovin pitkään en kyllä osannut nukkua, sillä nousin kuitenkin jo hieman yhdeksän jälkeen. Minulle ilmoitettiin että aamupala tarjoiltaisiin tällä kertaa kahvilassa ja mieheni sekä tyttäreni olivat suunnitelleet vieväni minut Helsinki Outletin Espresso Houseen. Laittauduimme valmiiksi ja läksimme matkaan heti klo 10 jälkeen. Olimme paikalla kahvilassa oikein hyvään aikaan, sillä heti meidän jälkeen kahvilaan pelmahti paljon muitakin nälkäisiä ihmisiä ja jonoa kertyi reippaasti.


Kahvilassa valitsin itselleni aamupalaksi suosikkini eli tomaatti-mozzarella täytteisen croissantin, ison jääkahvin sekä mustikkajogurtin. Meidän viikonloppuperinteenä on ollut jo pitkään croissantit, joita paistamme kotona joka lauantai. Jälkkäriksi söimme myös palat kakkua tyttäreni kanssa ja itse halusin ehdottomasti suklaakakun, joka on kakuista suosikkini.

Aamupalaherkuttelun jälkeen kävimme pyörimässä Helsinki Outletin kaupoilla ja prinsessa halusi ehdottomasti käydä Gugguulla. Hän halusi ostaa sieltä itselleen uuden kaulahuivin ja hövelinä äitinä tietysti menin suostumaan tähän pyyntöön. Kävimme myös Gantilla, josta ostin meille uudet käsipyyhkeet alakerran kylpyhuoneeseemme. Koska syntymäpäivänä täytyy saada herkkuja, poikkesimme myös Lindtin suklaakaupan kautta, josta me tytöt saimme valita suklaata mieheni piikkiin 😘

HERKUTTELUA RAVINTOLA ZILLASSA

Shoppailun jälkeen menimme hetkeksi lepäämään kotiin ennen kuin lähdimme jälleen liikenteeseen. Halusimme käydä juhlan kunniaksi syömässä ja päädyimme Tikkurilaan ravintola Zillaan syömään. Olemme joskus woltanneet täältä pizzaa ja pizzaan päädyinkin tällä kertaa. Alkupalaksi tilasimme puoliksi mieheni kanssa valkosipulipizzan, joka olikin omaan makuuni erittäin täydellistä. Pizzassa oli juustoa, valkosipulia sekä ripaus suolaa eli mieheni mukaan aikalailla kaikkea mitä tarvitsisin elääkseni 🙊 Mieheni ei pidä valkosipulista, mutta kiltisti hän söi melkein puolet pizzasta.

Pääruuaksi valitsin myös pizzaa ja koska raskauden aikana on kiellettyä syödä paistamattomia italialaisia leikkeitä, valitsin pizzan jossa oli sekä leikkeleitä että tulisuutta. Zillan Spizy-pizza olikin erittäin hyvä vaihtoehto ja tykkäsin tästä kovasti. Tyttäremme tilasi hänelle perinteisen juusto-ananas-pizzan ja mieheni söi Spicy Italian Burgerin, joka oli yhtä iso annoksena kuin oli luvattu.

Illalla kävimme vielä yhdessä hieman ulkoilemassa ja nauttimassa illan auringonpaisteesta frisbeegolfin merkeissä. Ilahduin itse siitä, kuinka hyvin heittoni lähtivät vielä pitkän tauon jälkeen sekä ylipäänsä raskausvatsan kanssa. Emme käyneet väylällä, mutta harjoittelimme heittoja läheisellä kentällä. En ole koskaan ollut taidokas heittäjä enkä fribaa tosissani, mutta tietysti haluaisin jatkossa olla parempi. Kunhan Kalevi syntyy niin aiomme varmasti fribailla jälleen enemmän perheemme kesken. Myös neiti harjoitteli eilen backhand-heittoaan ja 5-vuotiaaksi heitto lähtikin häneltä erittäin hienosti 💕

Tänään toivon pääseväni Plantageniin, sillä haluaisin laittaa meidän terassimme kesäkukat kuntoon. 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives