KESÄKUULUMISIA

 Hei vaan pitkästä aikaa! Tänä aamuna tuntui pitkästä aikaa siltä, että oli aikaa (ja halua!) istahtaa hetkeksi tähän näppäimistön ääreen ja kirjoittaa pitkästä aikaa blogipostaus ja kertoa teille hieman kesäkuulumisia. Oma kesälomani on vasta alkanut virallisesti maanantaina, mutta onhan tässä ehtinyt tapahtua kaikenlaista nyt vanhempainvapaan päättymisen jälkeen.

Palasin töihin toukokuun lopussa ja ehdin olla poissa töistä kolme päivää vajaa vuoden. Vuoden tauko oravanpyörästä teki todella hyvää, mutta ihan helposti töihinpaluu ei sujunut. Kaikki ei sujunut sen suhteen aivan toiveideni mukaan ja törmäsin heti aluksi jo muutamaan toksiseen asiaan. Jo viikossa vuoden tauko tuntui pyyhkiytyneen henkisesti pois ja lähdinkin heti kääntämään tuota kelkkaa, sillä sellaista työelämän ei kuulu olla. Sainkin kesäkuussa napattua itselleni uuden työpaikan, tosin ihan talon sisäisen. Aloittamaan pääsin onneksi heti, joten sain jo kesällä käyttää aikaa perehtymiseen niin syksyllä ei ole niin massiivinen urakka edessä. Siirryn kuitenkin kokonaan uudelle alueelle eli oppimista on vielä todella paljon edessä, mutta uusia haasteita halusinkin ja niitä onnekseni sain. Lisäksi uudella alueellani etenemismahdollisuudet ovat erinomaiset, joten tavoittelen sitä myös määrätietoisesti. Tavoitteena oli myös palkankorotus ja sekin järjestyi onneksi oikein mukavasti!HURAHDUS GOLFIIN

Tähän kesään on toistaiseksi kuulunut paljon töitä, mutta myös paljon kivaa tekemistä. Työpäivinä kun on herännyt aikaisin, työt voi lopettaa jo viimeistään kolmelta ja silloin jää aikaa touhuta muun perheen kanssa. Olemme ulkoilleet paljon ja käyneet golfaamassa. Tosin puolisoni on meistä ollut se aktiivisempi, sillä hänellä on lähikentälle rajaton pelioikeus. Itse pääsin vasta maanantai-iltana ensimmäistä kertaa ihan väylälle ja vitsit miten kivaa se oli! Molemmat lapset olivat mukana ja saimme onneksi kiertää kenttää kahdestaan. Lapset ovat toki sallittuja mukana, mutta ihan kiireisimpinä aikoina emme suuntaa yhdessä kentälle.

Green cardit suoritimme viime kesänä koko perheen voimin ja myös 5-vuotiaamme suoritti green cardin. Tulevaisuudessa haaveilenkin siitä, että voisin jäädä töistä pois jo viimeistään 55-vuotiaana ja sen jälkeen vain golfata joka päivä Kanarialla asuen. Vanhempainvapaavuosi kirkasti sitä ajatusta entisestään, etten halua olla töissä yhtään kauempaa kuin on pakko enkä halua jäädä eläkkeelle vasta 70 vuotiaana jos silloin edes ikäluokkani pääsee eläkkeelle. Se kun tietäisi vielä 35 työvuotta ja se on yhtä paljon kuin olen itse vanha tällä hetkellä. Varsin kamala ajatus.

Tänä kesänä ehdin myös käydä pitkästä aikaa krebaamassa, sillä yksi parhaista ystävistäni halusi järjestää synttäreidensä kunniaksi tyttöjen illan. En edes muista milloin olisin ollut jossain ulkona bailaamassa. Pieni ulkoilu teki kyllä tälle mammalle oikein hyvää ja mummotunneli oli hauska kokea vihdoin itsekin. Tosin mummotunnelissa oli mahdotonta jutella kenenkään kanssa ja tästä syystä yleensä tykkään käydä mieluummin esimerkiksi jossain hyvässä olutravintolassa kuin varsinaisessa yökerhossa. Yllätin itseni ja tulin vasta puoli kahdelta kotiin.

Kotona olemme tehneet myös pientä remonttia, sillä isäpuoleni avustuksella laajensimme terassiamme ja näinollen saimme hyödynnettyä koko pihan kunnolliseen käyttöön. Urakka kesti muutaman päivän ja nyt terassi on aivan mahtava. Alunperin osa pihastamme oli istutettu täyteen angervoa ja sehän kasvaa eniten leveyssuunnassa ja olisi lopulta nielaissut koko piha-alueen. Pihallemme oli tehty myös todella typerä mukulakivetys täysin toiveidemme vastaisesti ja myös kivet saivat lähteä. Lopputuloksena saimme 10 neliötä enemmän tilaa käyttöön.

REISSUSUUNNITELMIA

Nyt kesällä on suunnitelmissa käydä vielä Tallinnassa, sillä haluaisin kovasti yöpyä Lembitu-hotellissa ja käydä samalla reissulla Tallinnan eläintarhassa. Siellä kun on myös norsuja, joita haluaisin kovasti nähdä. Hankimme lopulle perheelle passit mm. tätä reissua varten ja olipahan sekin seikkailu. Kävimme tunnistautumassa Järvenpään poliisiasemalla, sillä mm. työkaverini suositteli sitä huomattavasti kevyemmän jonotilanteen takia. Lopulta jonotimme luukulle noin 40 minuuttia, joka oli mielestäni oikein sopiva aika. Eräs sometuttuni kertoi jonottaneensa 2,5 tuntia Espoon poliisiasemalla ja tätä kohtaloa emme halunneet kokea.

Meillä on Tallinnan lisäksi suunnitteilla reissu myös Pariisiin, sillä tyttäreni haluaa kovasti käydä siellä. Hän on ihaillut mieheni ja minun karikatyyripiirroksia Pariisista, jossa kävimme vuonna 2012 yhdessä. Luonnollisesti tyttäremme ei ollut silloin vielä syntynyt ja hän kyseleekin aina kovasti, että miksei häntä otettu mukaan 💕 Varasimme matkan myös talvelle ja pääsemme Kanarian aurinkoon taas kahdeksi viikoksi keskellä pahinta talvea, ai että miten ihanaa!

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives