KUULUMISIA PITKÄSTÄ AIKAA

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt tovi, joten on aika kerrata kuulumisia pitkästä aikaa. Blogitauko alkoi kuin varhain ja jälleen kerran seuraava lause on totta: mitä kauemmin odottaa niin sitä vaikeampi on jälleen jatkaa. Tarkoituksena ei ollut pitää blogitaukoa, mutta jotenkin niin tosiaan vain kävi. Olen kirjoittanut blogia jo 12 vuoden ajan ja tuohon aikaan on mahtunut useampikin näitä taukoja. Se lienee ymmärrettävää, sillä tauko on aina ajoittain paikallaan. Bloggaaminen on itselleni tärkeä harrastus, mutta valitettavasti Instagram on ainakin aiheuttanut itselläni sen, että en yksinkertaisesti jaksa panostaa entisenlaisesti myös blogiin. Blogien lukeminen on myös vähentynyt ilmeisesti reippaasti ja toivoisin itse, että blogien kaltaiset hitaammat mediat palauttaisivat suosiotaan. Jos haluat seurata minua myös Instagramissa, löydät minut sieltä nimimerkillä @pinxedful.

Postasin edellisen kerran joulunkuun alussa eli paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen. Toisaalta tuntuu, että aika on rientänyt ohi eikä mitään kovin merkittävää kerrottavaa ole kertynyt. Isoin muuttunut asia on tietysti muuttunut asuinpaikka, sillä muutimme joulukuun puolivälissä uuteen kotiimme. Olemme viihtyneet uudessa kodissamme erittäin hyvin ja sisustus alkaa viimein olla lamppuja vaille valmis.

UUSI KOTI

Uusi kotimme sijaitsee aivan vanhan kotimme lähettyvillä, sillä pidämme kovasti asuinalueestamme. Päädyimme myös pysymään samalla alueella, jotta esikoisemme saa pysyä vanhassa päiväkodissaan ja eskarissaan. Nyt kun päätimme pysyä tällä alueella niin täällä tulemme sitten pysymäänkin, sillä ainakin itse halusin että mahdollinen alueen vaihto tapahtuu ennen koulujen aloitusta, jotta koulua ei tarvitse vaihtaa.

Tulen esittelemään uuden kotimme laajemmin, mutta kerrotaan tässä vaiheessa kertauksena että kyseessä on kaksitasoinen rivitalon päätyasunto, jossa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta sekä vaatehuone ja sauna. Neliöitä kodissamme on 84 ja asuntoomme kuuluu myös iso terassi. Uuden kotimme parhaita puolia on ehdottomasti valoisuus ja näin talvellakin valoa on riittänyt ihanasti. Kunhan kevät pääsee alkuun, odotan kovasti sitä miten valoisa kotimme silloin on ja kuinka vehreä asuinympäristömme on. Näkymä talostamme on jo näin talvellakin ihanan vehreä ja kotimme sijaitseekin puutarhakorttelissa.

 

VAUVA KASVAA JA KEHITTYY

Pieni poikamme Kalevi eli Kallu täyttää ensi maanantaina 7 kuukautta ja kyllä voi jälleen todeta, että aika on kulunut kuin siivillä. Virallista vanhempainvapaata on jäljellä enää pari kuukautta ja sitten onneksi jään vielä muutamaksi viikoksi kesälomalle. Toukokuun lopussa onkin sitten mieheni vuoro jäädä kotiin Kallun kanssa, kun palaan itse töihin.

Kallu on kasvanut ja kehittynyt todella paljon nyt vuodenvaihteen jälkeen. Ryömiminen ei ihan vielä onnistu, mutta kyse lienee enää vain päivistä kunnes herra hoksaa miten eteenpäin liikutaan. Taaksepäin työntäminen onnistuu sekä kierimällä eteneminen, joten herran löytää taatusti eri paikasta kuin mihin hänet jätti. Tarkkana saa siis olla! 😀

Kallu on myös muutaman kerran mielestäni (ja monen muunkin mielestä) sanonut jo äiti 💕

Kaiken kaikkiaan meillä on kaikki hyvin ja meidän perheelle kuuluu tosi hyvää. Lupaan jatkossa yrittää postata taas blogiinkin aktiivisemmin, sillä nyt kun pistin näppiksen sauhuten, olihan se ihanaa pitkästä aikaa 😍 Luulen myös, että näin kevään mittaan arjessa alkaakin tapahtua taas enemmän, joten postattavaa riittää. Haaveissani on myös pitää blogi jatkossa enemmän sellaisena ”vanhana kunnon blogina” eli täältä tulee löytymään enemmän höpöttelyä kuin tiukkaa asiaa. Tykkään itse päiväkirjamaisista blogeista ja haluan omanikin pitää siis moisena.

Seuraa minua Instagramissa: @pinxedful 

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives