TYTTÖJEN SHOPPAILUREISSU JUMBOON

 Meillä oli perjantaina pitkästä aikaa ohjelmassa tyttöjen shoppailureissu Jumboon tyttäreni kanssa, sillä ensi tiistaina naistenpäivänä meidän pieni prinsessa täyttää jo 5 vuotta. En voi uskoa miten nopeasti aika on mennyt, sillä vastahan meidän pieni syntyi ja nyt hän on mukamas jo 5-vuotias? Meidän suunnitelmissa oli käydä hakemassa neidille synttärikoristeita kuin myös käydä neidin toiveesta pizzeriassa syömässä. Hänellä oli toiveissa päästä myös lelukauppaan sekä tarkoitus oli myös ostaa hänen pikkuserkulleen pienen pieniä sukkia ?

Lopetin perjantaina työt vähän normaalia aikaisemmin ja lähdin hakemaan neitiä päiväkodista. Joku innokas odottikin minua jo päiväkodin ikkunassa ja oli heti valmiina lähtöön. Suuntasimme yhdessä bussilla kohti Jumboa ja kohti seikkailua. Samalla nautimme myös kauniista auringonpaisteesta, joka onkin ilahduttanut meitä päivittäin.

Ihan ensimmäisenä Jumbossa suuntasimme lelukauppaan ja pyörimme pitkät tovit Ryhmä Hau sekä My Little Pony leluhyllyjen vierellä. Neiti oli saanut ottaa mukaan hieman omaa rahaa, joten hän sai tehdä myös omia ostoksia. Yritän jo nyt opettaa neidille rahataitoja ja kaikesta hänen saamastaan rahasta hänen on säästettävä osa. Olemme myös opettaneet hänelle, että työnteolla voi ansaita lisää rahaa ja hän tekeekin kotona pieniä askareita sekä vie pulloja kauppaan rahaa vastaan. Lelukaupasta neiti osti itselleen kaksi pientä My Littlest Petshop-hahmoa sekä Frozen aurinkosuojan autoon.

Lelukaupan jälkeen kävimme myös vielä Citymarketin leluosastolla, josta neiti osti pienen My Little Pony hahmon sekä kaksi Ryhmä Hau-yllätyshahmoa. Rahaa jäi myös oppiemme mukaan säästöön.

Lelukauppojen jälkeen kävimme Flying Tigerissa, josta meidän oli tarkoitus ostaa synttärikoristeeksi mm. ilmapalloja. Löysimme etsimämme ja nyt neidillä onkin tarpeelliset tavarat useampien pienten synttäreiden järjestämiseen. Tänään sunnuntaina serkkuni tulevat käymään meillä ja juhlimme pienellä porukalla neidin tulevia synttäreitä. Ensi viikolla tiistaina juhlimme oman perheen kesken ja lauantaina pari päiväkotikaveria tulee juhlistamaan prinsessaa. Tuntuu ihanalta, että vihdoin voimme järjestää edes pienet juhlat prinsessalle, koska viime vuonna kaikki juhlat jäivät väliin.

Ennen pizzeriaan suuntaamista ehdimme myös käydä pitkästä aikaa Jumbon leikkihuoneessa, jonne neiti on kaivannut kovasti leikkimään. Jupu Pupun leikkihuone onkin näin pienelle kiva paikka temmeltää hetki ja sain itse lepuuttaa jalkoja hetken neidin purkaessa ylimääräistä energiaa.


PIIPAHDUS PIZZERIAAN

Shoppailun päätteeksi suuntasimme pizzeriaan kuten neiti oli toivonut ja toiveena hänellä oli nimenomaan Classic Pizza. Olemme käyneet täällä aikaisemminkin syömässä ja neidin suosikki juusto-ananas-pizza tuntuu olevan täällä hänelle erityisen maistuvaa. Olimme tällä kertaa liikenteessä ihan vain kahdestaan, sillä mieheni ei jaksanut lähteä kaupoille pyörimään. Ennen pandemiaa kävimme aika usein kahdestaan Jumbossa ja meillä on ollut diili, että jos shoppailemme 1,5 tuntia niin käymme leikkimässä Naurusaaressa saman ajan. Näin kummallekin tulee tasapuolisesti jotain.

  

Pizzerian jälkeen bongasimme vielä kivan uuden korealaisen kosmetiikan kaupan, josta kävimme ostamassa meille muutamat kangasnaamiot sekä kauniita macaronsin muotoisia kynttilöitä. Haimme tietysti kotimatkalle mukaan vielä smoothiet, sillä aina kun menemme Jungle Juice Barin ohitse, käymme tilaamassa meille Pink Pantherit.

Meillä oli oikein kiva tyttöjen shoppailureissu Jumboon ja toivottavasti voimme jatkossa tehdä useammin näitä reissuja. Seuraavana meillä on tiedossa tyttöjen kylpyläreissu Flamingo Spahan äitini kanssa, sillä haluan viedä hänet (ja itseni) pieneen hemmotteluun

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives