HELMIKUUN KUUKAUSIKOOSTE

 Ensimmäinen virallinen kevätkuukausi on nyt alkanut ja on aika julkaista helmikuun kuukausikooste. Lupasin teille viime kuussa postailla jatkossa aktiivisemmin ja noh, tulihan tähänkin väliin hieman pidempi tauko, mutta näillä mennään. Jatkossa blogini päivittyy juuri siihen tahtiin kun tuntuu sopivalta ja jatkossakin pääpaino tulee todennäköisesti olemaan Instagramissa. Siellä voit seurata minua nimimerkillä @pinxedful ja Instasssa julkaisenkin jotain päivittäin.

Helmikuu sujahti kuukautena melko nopeasti ohi ja olenkin innoissani toivottavasti pian alkavasta keväästä. Vielä toistaiseksi ulkona ei vaikuta kovin keväiseltä, mutta ainakin valoa on jo paljon enemmän. Tykkään kaikista vuodenajoista, mutta kevät on ehkä hitusen yli muiden, sillä rakastan sitä miten kaikki herää eloon taas talven jälkeen. Itsestänikin tuntuu aina siltä kuin pieni horros helpottaisi 💕

..FIILIS

Helmikuun fiilis oli todella hyvä ja nautin suuresti kaikesta valosta mitä ihana aurinko tarjosi meille. Koen olevani tällä hetkellä erittäin onnellinen ja aion nauttia tästä päivittäin.

.. KOHOKOHTA

Helmikuun kohokohtia olivat ehdottomasti puhelut töihin työhönpaluusta. Ei sillä että erityisen kovasti odottaisin työhönpaluuta, sillä kotona on ollut ihana olla ja onneksi saan olla vielä 3 kuukautta poissa töistä. Ura on kuitenkin itselleni tärkeä ja on myös kiva päästä jatkamaan sitä. Laitoin helmikuussa parille johtajalle viestiä tulevaisuuden uratoiveistani ja ilahduin suuresti, kun niitä ihan oikeasti kuunneltiin ja niitä aktiivisesti kuunneltiin. Nyt odottelen että millaiseen positioon palaan sitten toukokuun lopulla 🤞🏻… ÄRSYTTÄVIN

En tiedä oliko helmikuussa mitään erikoisen ärsyttävää, mutta tähän voisin listata sen, miten paljon lto-koneemme käyttää sähköä tuloilman lämmittämiseen. Kyseinen laite käyttää sähkövastuksia ilman lämmittämiseen ja se imee aivan tuhottomasti sähköä eikä tuolle kulutukselle voi edes tehdä mitään. Onneksi sähkön hinta on etenkin öisin ollut nyt pörssisähkössä edullinen, joten siltä osin tuo ei niin haittaa.

… KATSOTUIN

Viimeaikoina itselläni on ollut vaikeuksia löytää mielekästä katsottavaa, sarjapuolelta sillä mistään ei oikein tunnu löytyvän mitään huippua. Olen katsonut You:n uuden kauden ja se oli ihan ok, tosin mielestäni sarja lienee tullut tiensä päähän tämän kauden jälkeen. Olen katsonut Netflixistä myös Gypsyä ja sekä Perfect Matchia, joista etenkin jälkimmäinen on ollut oikeasti todella huono, mutta olen katsonut sen paremman puutteessa.

Urheilua onkin tullut sitten katsottua senkin edestä, sillä seuraan intohimoisesti niin maasto- kuin ampumahiihtoa kuin yhdistettyäkin. Ampumahiihdon mm-kisat käytiin helmikuun aikana Oberhofissa ja kaikki kisat tuli tietysti katsottua. Aivan helmikuun lopussa myös muiden hiihtolajien mm-kisat pääsivät käyntiin ja tänään ja huomenna toivotaan tietysti Suomelle mitalia 💕

… LEMPITUOTE

Helmikuussa innostuin kunnolla ihonhoidosta ja olenkin käyttänyt paljon erilaisia kosmetiikkatuotteita. Ihonhoito on itselläni sellainen mikä välillä valitettavasti unohtuu ja nyt olen korjannut asiaa. Käytössäni on ollut ACOn Age Delay-sarjan yö- ja päivävoiteet sekä välillä olen myös käyttänyt Pro-Retinolia sisältävä L300 Pro-Retinol päivävoide. Kärsin talvisin myös kuivista käsistä ja käsiäni olen hoitanut Ida Wargin käsivoiteella.

… LEMPIVAATE

Kevään lähestyminen tarkoittaa itselläni usein jostain syystä Aimnin vaatteista hullaantumista ja omistankin Aimnin vaatteita paljon. Aimnin legginssit ovat ihan parhaimpia jalassa ja omistan Aimnilta myös muita vaatteita kuten esim. takkeja. Teimme eilen yhteistilauksen Aimnille Vaipin kanssa ja tilasin vihdoin itselleni Aimnin kauniin trenssin, sillä se oli hyvässä alennuksessa.

… HERKKU

Helmikuussa herkuttelu on jäänyt vähemmälle, sillä koitan pudottaa painoani. Painoa onkin tällä hetkellä pudonnut 5,7 kiloa ja vielä pitäisi päästä eroon ainakin toisesta samanmoisesta.

… HETKI

Helmikuun parhaita hetkiä olivat ehdottomasti kaikki aurinkoiset päivät, jolloin suomalaiseen tapaan ulkoilimme paljon, sillä silloin kun on hieno ilma, täytyy ulkoilla 😀

… OSTOS

Helmikuussa tein melko vähän ostoksia, sillä koitan tänä vuonna säästää ja sijoittaa enemmän. Paras ostos oli kuitenkin Kallun turvaistuin, jonka ostin mahtavalla -80 % alennuksella Vaunu-Aitan konkurssimyynnistä. Konkurssi on erittäin harmillinen, sillä hankimme kaikki Kallun vauvantarvikkeet nimenomaan Vaunu-Aitan kautta ja tykkäsimme liikkeestä erittäin paljon. Vaunu-Aitta ehti toimia vuodesta 1964, joten pitkäikäisetkään yritykset eivät ole turvassa maailman myllerrykseltä.

… TOIVE TULEVALLE KUUKAUDELLE

Toivon, että kevät oikeasti alkaisi vähintään tämän kuun lopussa, sillä olisi ihana päästä käyttämään hieman keväisempiä vaatteita sekä lumi sulaisi vihdoin pois. Helsingin keskustassa oli viime viikolla jo oikeasti aika keväistä, sillä keskustassa lunta ei juuri näy missään ja jalkakäytävät ovat täysin sulat. Ero on melkoinen vaikka asumme vain 10 kilometrin päässä keskustasta Pohjois-Helsingissä.

Formulakausi alkaa myös vihdoin tänä viikonloppuna, joten tälle urheiluhullulle tulee todella kiireinen viikonloppu kaiken hiihdon, ampumahiihdon ja formulan parissa, mutta sehän ei haittaa 😍

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives