MARIMEKON SISUSTUSUUTUUDET

 Tein viime viikolla Marimekolle tilauksen, sillä halusin tilata muutamia uusia juttuja syksyn kunniaksi kotiin. Olen karsinut kovasti ylimääräistä tavaraa kotoamme eikä ollut tarkoitus hankkia mitään lisää ennen muuttoa (hups!), mutta samalla tarkoitus on myös hankkiutua eroon hieman laaduttomammasta tavarasta ja korvata ne esimerkiksi Marimekon ajattomilla tuotteilla. Marimekolla sattui myös olemaan käynnissä tarjous, jossa kodintuotteet olivat -20 % alennuksessa. Marimekon sisustusuutuudet pitävät myös sisällään kauniita kuoseja ja värejä, jotka miellyttävät esteettistä silmääni kovasti ja Marimekon kodintuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä.OIVA / UNIKKO KULHO 5DL

Tämä kaunis kulho on nimeltään Oiva / Unikko ja väriltään tämä on Terra. En aikaisemmin ole välittänyt unikko-kuosista, mutta sen jälkeen kun värit muuttuivat hieman neutraaleimmaksi ja väriksi tuli esimerkiksi beige ja terra, johan alkoi kiinnostamaan. Ostin tämän kulhon itseäni varten ja tilasin näitä toistaiseksi vain yhden, sillä käytän tätä omana mysli/murokulhonani ja voihan tästä toki napostella muutakin. Kulho maksaa Marimekolla 27 euroa.

OIVA / UNIKKO LAUTANEN 25CM

Tarkoitukseni oli tilata leipälautanen, sillä omistan jo kahvikupin tässä beigessä unikkokuosissa. Pieleen meni, sillä otin 25 cm halkaisijalla olevan lautasen ja tämä on ehdottomasti enemmän ruokalautanen kuin leipälautanen. Tämähän ei varsinaisesti haittaa, sillä tästä saan itselleni myös käyttölautasen ja hankin tälle ehdottomasti myöhemmin 3 lautaskaveria lisää sekä myös sen leipälautasen. Oiva / Unikko lautanen 25cm maksaa 32 euroa.

OIVA / SIIRTOLAPUUTARHA MUKI

Ostin ensimmäisen beigen Siirtolapuutarha-mukini jo parisen kuukautta sitten ja nyt tuo muki sai itselleen kaverin, jotta miehelläni ja minulla on samanlaiset mukit. Tämä kaunis beigenvärinen muki on oma suosikkini tällä hetkellä, mutta mukia löytyy tällä hetkellä mustana sekä vaaleanpunaisena. Muki on juuri sopiva pienelle kahville, mutta kunnon kahvinnälkään esimerkiksi Unikon 4 desin vetoinen mukini on parempi. Siirtolapuutarha-muki maksaa 22 euroa.

SIIRTOLAPUUTARHA TUOKSUKYNTTILÄ

Viimeisimpänä esittelyssä on ehkä tilaukseni mielenkiintoisin tuote, nimittäin Siirtolapuutarha-kuosin varustettu tuoksukynttilä. Tuoksukynttilän tuoksuna on ’kadotettu puutarha’ ja kovasti pohdin raaskiiko tätä edes polttaa. Tokihan tämä tulee poltettua, mutta pikkuhiljaa, jotta iloa riittää mahdollisimman pitkään. Aion myös säästää kynttilän sitten kun olen polttanut tämän, sillä tästä saa sen jälkeen kauniin säilytysrasian esimerkiksi pienille koruille. Kynttilässä on kaunis korkkipuusta tehty kansi, joka pitää tuoksun sisällään. Siirtolapuutarha tuoksukynttilä maksaa 49 euroa.

Lähetä kommentti

Designed by FlexyCreatives